Επαγγελματικόσ φωτισμόσ

Ποικιλία φωτισμού διαθέτεται έργου για το γραφείο σας, εμπορικών χώρων, pop up καταστήματα ή δείχνει!
Επαγγελματικόσ φωτισμόσ
1793 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
  1. Εβδομαδιαίες προσφορές

1793 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

φωτισμού του έργου

Οποιαδήποτε εμπορική ιδιοκτησία χρειάζεται καλή και επαρκή φωτισμό, τη σημασία του να πάρει το σωστό φως για το κατάστημα, εστιατόριο, γκαλερί ή εμφάνιση του δωματίου σας είναι το κλειδί για την εξασφάλιση ενός υγιούς και παραγωγικού περιβάλλοντος. Μαλακό και ένας μη εκτυφλωτικό φως είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η συγκέντρωση και τη γενική ευεξία για ένα αποτελεσματικό χώρο. Με την γκάμα των φώτα οροφής, κρεμαστό κόσμημα φως και LED σποτ είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το ιδανικό και κατάλληλο εμπορικό φως για τις ανάγκες σας. Δείτε τη σειρά των παραδοσιακών, ρετρό και art deco φωτιστικά τύπου για την επιχείρησή σας!

Πρακτική και λειτουργική εμπορικός φωτισμός

Είτε έχετε ένα μικρό ή μεγάλο σπίτι ή την επιχείρηση, είναι ζωτικής σημασίας ότι η περιοχή είναι ομοιόμορφα και καλά φωτισμένο τη διανομή φως τριγύρω. φωτισμού κομμάτι είναι μια προφανής και ιδανική επιλογή εάν ο χώρος είναι περιορισμένος, αλλά χρειάζεται μια καλή κατανομή του φωτισμού, με ρυθμιζόμενη κλίση και οι προβολείς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά στα καταστήματα για να ρίξει βάση το φως ή το άμεσο φως σε ορισμένες περιοχές. Ψάχνετε για ένα πιο διακριτικό, αλλά ισχυρό φωτισμό, πώς για προβολείς LED μας ή χωνευτά σποτ ως διακοσμητικό φωτισμό με ισχυρή απόδοση φωτισμού. επικεντρωθεί σε έργα τέχνης για τις γκαλερί και τα στοιχεία υπογραμμίζουν στην βιτρίνα του καταστήματος. Κρεμαστό φώτα είναι ιδανικό για να κρεμαστεί σε εστιατόρια, προσφέρει όμορφο και ζεστό άμεση φωτισμού και εγκατάσταση επαρκούς διακόπτη dimmer για τον έλεγχο της έντασης του φωτός, πώς για επιτραπέζιες λάμπες για μπαρ ή το τραπέζι σας για να παρέχουν ένα ζεστό περιβάλλον. Φωτιστικά τοίχου για εκθεσιακό χώρο, ρυθμιζόμενα φώτα της δημοσιότητας σας ή ως πάνω και κάτω αναπτήρα για να ρίξει σκιερά ατμοσφαιρικό φωτισμό ή απλά για να επισημάνετε ένα αντικείμενο.

Η ασφάλεια είναι απαραίτητη όταν πρόκειται για τη διατήρηση του γραφείου σας, δείτε την γκάμα των ανιχνευτών κίνησης και τα φώτα από τις πλημμύρες με PIRs γκαράζ ή χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων. Συνδυάστε λειτουργικότητα και το σχεδιασμό, όταν πρόκειται για εμπορική ή την περιουσία σας χώρο, το κόστος χρήσης αποτελεσματικό φωτισμό LED για μια πιο ενεργειακά αποδοτική και μεγαλύτερης διάρκειας φως, σαφές πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα συμβατικά και τα πρότυπα φωτισμού, δεν εκπέμπει θερμότητα και μπορεί να εξοικονομήσει έως και 80 % από το λογαριασμό του ρεύματος. Επιλέξτε το σχεδιασμό και το στυλ σας, το φάσμα της σύγχρονης, βιομηχανικής και art deco σχεδιαστεί λάμπες όχι μόνο θα φωτίζει μέχρι το γραφείο σας στο χρώμα αλλά και την παροχή του έργου της εργασίας σας ή εμπορικό χώρο ο επαρκής φωτισμός που χρειάζεται!

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε ένα φως για ένα έργο; Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε.

Στο lambakaifotismos.gr θα βρείτε λαμπτήρες και τα φώτα μια μεγάλη επιλογή, ως εκ τούτου, η επιλογή του σωστού φωτισμού που είναι κατάλληλες για εμπορικούς ή το έργο σας θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα κομμάτι της δυσκολίας. Για να βοηθήσει και να σας παρέχει τις σχετικές πληροφορίες που χρειάζεστε, να έρθετε σε επαφή μέσω Chat υπηρεσία μας για να υποβάλετε την ερώτησή σας και θα λάβετε προσωπική απάντηση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας δώσει μια κλήση ή στείλτε μας email για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα ιδανικό και κατάλληλο φωτισμό.

new

Νέα Προϊόντα