Διάφορα

Αξεσουάρ και άλλα προϊόντα σε απόθεμα!

shop_nameότι πουλάμε ένα ευρύ φάσμα των αξεσουάρ και άλλα προϊόντα για να προσθέσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας με. Αξεσουάρ κυμαίνονται περιλαμβάνουν σκιές λαμπτήρων, έπιπλα σπιτιού και ανεμιστήρες οροφής, άλλα προϊόντα για να βοηθήσει με το φωτισμό και την εγκατάσταση των αναγκών σας και προγραμμάτων οδήγησης, αισθητήρες λυκόφως και κίνησης, μπαταρίες, καλώδια, διακόπτες dimmer και καρφίτσες έδαφος για εξωτερική χρήση. Τι κι αν χρειαστεί να ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα τα όλα εδώ!"}" data-sheets-userformat="{"2":13187,"3":{"1":0},"4":[null,2,14281427],"10":0,"11":4,"12":0,"15":"Calibri","16":10}" data-sheets-textstyleruns="{"1":0}[null,43,{"2":[null,2,16750848]}]{"1":73}">Εκτός από το φωτισμό, θα βρείτε επίσης στο lambakaifotismos.grότι πουλάμε ένα ευρύ φάσμα των αξεσουάρ και άλλα προϊόντα για να προσθέσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας με. Αξεσουάρ κυμαίνονται περιλαμβάνουν σκιές λαμπτήρων, έπιπλα σπιτιού και ανεμιστήρες οροφής, άλλα προϊόντα για να βοηθήσει με το φωτισμό και την εγκατάσταση των αναγκών σας και προγραμμάτων οδήγησης, αισθητήρες λυκόφως και κίνησης, μπαταρίες, καλώδια, διακόπτες dimmer και καρφίτσες έδαφος για εξωτερική χρήση. Τι κι αν χρειαστεί να ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα τα όλα εδώ!

 

Διάφορα
219 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
    • Δωρεάν επιστροφές 
  1. Εβδομαδιαίες προσφορές

219 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Αξεσουάρ / Άλλα

Θα διαπιστώσετε ότι έχουμε πάνω από 300 αντικείμενα για σας να επιλέξετε από όταν πρόκειται για ελαφρύ αξεσουάρ και άλλα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστείτε για το σπίτι ή το φωτιστικό σας. Από ύφασμα στριμμένα flex καλώδια με σκιές λαμπτήρων και ηλεκτρικές συσκευές, όπως διακόπτες dimmer για μετασχηματιστές. Έχουμε μια ποικιλία από αξεσουάρ όπως καρφίτσες έδαφος για την υπαίθρια φώτα δέστρας σας, τοίχο και αισθητήρα PIR οροφής για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους φωτισμό σας σε μια ευρεία επιλογή των σκιές λαμπτήρων κατάλληλο για τα φώτα μενταγιόν σας, επιτραπέζια φωτιστικά και φωτιστικά δαπέδου. Ψάχνετε για ένα ελαφρύ απλό χωρίς σκιές; Ρίξτε μια ματιά στο φωτισμό μας, χωρίς αποχρώσεις που είναι βέβαιο ότι θα ταιριάζει με το σπίτι σας ή διακόσμηση γραφείου, το φως τοίχο με την ανάγνωση του βραχίονα στον τοίχο λυχνία τόξου έτοιμοι για να accessorise τον εαυτό σας! Από την πλατεία στέκεται αποχρώσεις σε μικρές αποχρώσεις σφιγκτήρα για το τραπέζι σας λαμπτήρες με δακτυλίους ρύθμισης από Ε27 σε Ε14. Ατελείωτες επιλογές όταν πρόκειται για ηλεκτρικά είδη και αξεσουάρ!

 

Χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλή;

Στο lambakaifotismos.gr θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πάντα διαθέσιμη βοήθεια για να σας βοηθήσει. Μπορείτε να μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 17:00 επικοινωνήσετε μέσω e-mail, chat ή μπορείτε να μας καλέσετε. Προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

new

Νέα Προϊόντα