Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα αντικείμενο (α);

Δεν μείνατε απόλυτα ικανοποιημένος/-η από το προϊόν που παραγγείλατε; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε την παραγγελία σας στο lambakaifotismos.gr. Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχετε περιθώριο30 μέρες προκειμένου να δηλώσετε το είδος σας για επιστροφή. Αυτό γίνεται εύκολα στην πύλη επιστροφών του ιστοτόπου μας.

Αν θελήσετε να επιστρέψετε κάποιο είδος, φροντίστε να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία (όσο είναι δυνατό) για να μας το επιστρέψετε.

Λάβετε υπ' όψιν σας ότι τα μέρη των σετ επιστρέφονται όλα μαζί.

Για να δηλώσετε την επιστροφή σας, απαιτείται να καταχωρήσετε μόνο τον αριθμό της παραγγελίας σας και τον διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ύστερα θα πρέπει να επιλέξετε τα είδη προς επιστροφή και αμέσως θα σταλεί στη διεύθυνση email σας μια ετικέτα αποστολής. Με την ετικέτα αυτή θα μπορέσετε να επιστρέψετε τη συσκευασία σας μέσω ενός σημείου της εταιρείας UPS. 

Για την επιστροφή του πακέτου σας, θα επιβαρυνθείτε με ένα τέλος ύψους € 5,00 ανά πακέτο. Το κόστος αυτό αφαιρείται αυτόματα από το ποσό της επιστροφής μετά τη δήλωση της επιστροφής σας. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική μας περί βιώσιμων επιστροφών και τον λόγο για τον οποίο πρέπει να καλύψετε τα ταχυδρομικά τέλη κάθε επιστροφής.

 

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας;

Αν κάποιο προϊόν δεν έχει παραδοθεί σωστά ή είναι κατεστραμμένο ή ελαττωματικό, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας. Θα θέλαμε να λάβουμε μια φωτογραφία και/ή μια περιγραφή της ζημιάς ή του ελαττώματος. Αν υπάρχει κάποιο ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν, θα σας επιστρέψουμε το κόστος αποστολής του. Στείλτε την επιστροφή σας στην αποθήκη μας στη διεύθυνση Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, The Netherlands.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:

Είμαστε διαθέσιμοι τις ακόλουθες ώρες λειτουργίας:
  • Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 17:00