προσφορές της εβδομάδας: Τουλάχιστον 25% έκπτωση σε όλα* >

Έξυπνος φωτισμός

Ο ωραιότερος έξυπνος φωτισμός για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους!

Στο lambakaifotismos μπορείτε να αγοράσετε έξυπνα φώτα για κάθε δωμάτιο. Διαθέτουμε μια γκάμα προϊόντων φωτισμού τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Ελέγξτε τον έξυπνο φωτισμό σας εύκολα μέσω τηλεφώνου, tablet ή Google home και απολαύστε την άνεση των όμορφων φωτιστικών με δυνατότητα ελέγχου μέσω WiFi που διαθέτουμε!

Έξυπνος φωτισμός
514 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
514 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Ο έξυπνος φωτισμός είναι το μέλλον

Ο έξυπνος φωτισμός γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στους εσωτερικούς χώρους σήμερα. Μπορείτε να συνδέσετε τα φώτα μέσω WiFi. Το πλεονέκτημα είναι ότι τα έξυπνα αυτά φώτα είναι εύκολα στον έλεγχο, για παράδειγμα, μέσω της εφαρμογής Tuya στο smartphone, το tablet ή τον οικιακό σας βοηθό. Επομένως δεν χρειάζεται να σηκώνεστε από την πολυθρόνα σας για να ανάψετε όλα τα φώτα!

 

Έξυπνα φώτα με πολλές δυνατότητες

Τα έξυπνα φώτα έχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός (lumens) και τη θερμοκρασία χρώματος (Kelvin) για να δημιουργήσετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Έτσι, δεν χρειάζεστε ξεχωριστό ροοστάτη - πράγμα πολύ βολικό! Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη στην εφαρμογή, ώστε τα φώτα WiFi να ανάβουν και να σβήνουν όποτε θέλετε. Έτσι, δεν θα ξεχάσετε ποτέ να σβήσετε τα έξυπνα φώτα ή μπορείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είναι πάντα κάποιος στο σπίτι. Επομένως, είναι ένα πολύ βολικό σύστημα φωτισμού ενάντια σε διαρρήξεις.

Τα έξυπνα φώτα μπορούν να συνδεθούν με δωμάτια στην εφαρμογή, επιτρέποντάς σας να τα ανάβετε ή να τα σβήνετε ταυτόχρονα σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Για παράδειγμα, στο σαλόνι, την τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιο. Συνεπώς, θα έχετε πάντα την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Μπορείτε όχι μόνο να χαμηλώσετε ομοιόμορφα τον έξυπνο φωτισμό στο δωμάτιο, αλλά και να ρυθμίσετε το χρώμα του. Για παράδειγμα, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί ή κόκκινο φως. Έτσι, αν κάνετε ένα πάρτι στο σπίτι, δεν χρειάζεται να βγάλετε τα φώτα ντίσκο από το πατάρι! Ή μπορείτε να αναπαραστήσετε την ανατολή του ήλιου με τον πρωινό σας καφέ. Οι δυνατότητες του έξυπνου φωτισμού είναι σχεδόν ατελείωτες.

 

Φώτα WiFi για κάθε φωτιστικό

Στο lambakaifotismos μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά είδη φωτιστικών για τους έξυπνους λαμπτήρες σας. Αυτό μετατρέπει κάθε φωτιστικό σε έξυπνο φως. Τα πάντα, από υπέροχα σποτ στο χωλ μέχρι ένα όμορφο κρεμαστό φωτιστικό πάνω από την τραπεζαρία, μπορούν να μετατραπούν σε έξυπνο φωτισμό. Μια επιλεγμένη σειρά των φωτιστικών μας με ενσωματωμένα LED διαθέτει επίσης έξυπνο φωτισμό. Με τον τρόπο αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν έχετε αγοράσει το σωστό φωτιστικό και αν κάνετε μια βιώσιμη επιλογή.

 

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον έξυπνο φωτισμό;

Η εύρεση του κατάλληλου έξυπνου φωτιστικού δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Συχνά θέλετε διαφορετικό έξυπνο φωτισμό στο σαλόνι απ' ότι στην κρεβατοκάμαρα. Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο να παραγγείλετε; Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για κάθε σας ερώτηση σχετικά με τα φώτα WiFi. Είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε τα ιδανικά έξυπνα φώτα για τον εσωτερικό σας χώρο. Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή μέσω της λειτουργίας συνομιλίας. Μαζί θα βρούμε τον έξυπνο φωτισμό που ταιριάζει στο χώρο σας!

new

Νέα Προϊόντα