Φωτιστικά τοίχου

Μεγάλη γκάμα από φωτισικά τοίχου σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη.

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα λαμπτήρων LED τοίχο και προβολείς σε πιο μοντέρνα και κλασικά σχέδια. Ένα φωτιστικό τοίχου μπορεί να είναι μια εξοικονόμησει χώρο σε μικρές περιοχές ή σε συνδυασμό με άλλους φανούς, όπως δαπέδου και επιτραπέζιες λάμπες σε μεγάλες περιοχές.

Φωτιστικά τοίχου
372 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
  1. Εβδομαδιαίες προσφορές

372 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

φώτα τοίχου

Τα φώτα τοίχου είναι ιδανικό για τη δημιουργία επιπλέον φωτισμό, τη μια ατμοσφαιρική διάθεση σε ένα δωμάτιο ή μπορεί απλά να είναι ένα διακοσμητικό κομμάτι. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία από κλασικό, μοντέρνο, ρουστίκ για να βιομηχανική Απλίκες ότι θα ταιριάζει με το στυλ και το σχεδιασμό σας. Για την οποία ποτέ περιοχής που επιλέγετε μια λάμπα για να είστε βέβαιοι ότι έχουμε τα φώτα που θα ταιριάζει στις ιδιαίτερες θέσεις ή διακόσμηση. Αναχώρηση γκάμα των υπνοδωμάτιο, σαλόνι ή ακόμα και Εξωτερική φώτα τοίχο.

Προσθέστε περισσότερο φως ή την ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας, χρησιμοποιώντας ένα τείχος φωτός.

Μια λάμπα με έμμεσο φως δίνει επιλεγμένο το δωμάτιό σας μια στιγμιαία ζεστασιά, φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα! Αν έχετε ένα μεγάλο δωμάτιο και απαιτούν επιπλέον φωτισμό, γιατί να μην συνδυάσετε κάποια φώτα μαζί με κρεμαστό ή οροφής τα φώτα σας ή αν έχετε ένα μικρό δωμάτιο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση χρησιμοποιώντας ένα ελαφρύ τοίχο για να δημιουργήσετε χώρο και το φως. Τι θα λέγατε για τη μετάβαση για φωτισμό LED ή επιλέγοντας LED λαμπτήρες για φώτα τοίχο σας για ένα πιο ενεργειακά αποδοτικές και διαρκούν περισσότερο φως εξόδου. Αν αυτό δεν είναι όλα, πώς για τη δημιουργία του δικού σας σχέδιο! Μπορείτε να αναμίξετε n'match απλίκες, επιλέγοντας το φωτιστικό τοίχου και της σκιάς που σας ταιριάζει καλύτερα. Επιλέξτε ένα φωτιστικό τοίχου και να την προσαρμόσετε με τον τύπο του αμπαζούρ, το μέγεθος και το χρώμα που θέλετε, όπως ο χαλκός. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε το τέλειο φως που θα ταιριάζει επιλέξει το δωμάτιο σας. Μπορείτε να βρείτε μερικές από τις λάμπες μας είναι μέρος της σειράς ή συλλογές, αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο με την ίδια συλλογή που κυμαίνονται από τα φώτα οροφής, επιτραπέζιες λάμπες και φωτιστικά δαπέδου.

Χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλή, όταν πρόκειται για την Wall Φωτισμός;

Στο lambakaifotismos.gr θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πάντα διαθέσιμη βοήθεια για να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό φωτιστικό. Μπορείτε να μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 17:00 επικοινωνήσετε μέσω e-mail, chat ή μπορείτε να μας καλέσετε. Προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές και θα σας βοηθήσουν να πάρετε το σωστό φως για σας.

new

Νέα Προϊόντα