Επαγγελματικός Φωτισμός

Ως επιχειρηματικός πελάτης, θα επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές, αποκλειστικές εκπτώσεις και θα πληρώνετε πάντα τη χαμηλότερη τιμή στο lambakaifotismos. Η συλλογή μας QAZQA Professional είναι επίσης ειδικά προσαρμοσμένη στον επιχειρηματικό πελάτη. Αυτό το φωτιστικό είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες πελάτες, είναι δε επίσης πολύ εύκολος στην εγκατάσταση.Γιατί να παραγγείλετε ως έμπορος;

  • Είναι πα΄ντοτε στη χαμηλότερη δυνατή τιμή! - Ως επιχειρηματικός πελάτης πληρώνετε πάντοτε τη χαμηλότερη τιμή στο lambakaifotismos, με αποκλειστικές εκπτώσεις. Εάν η διαφημιστική έκπτωση στο lambakaifotismos είναι υψηλότερη από την τυπική έκπτωση, θα προστεθεί μια επιπλέον έκπτωση ώστε να έχετε ένα καλό περιθώριο τιμής σε κάθε παραγγελία.
  • Αποκλειστική έκπτωση στη συλλογή QAZQA Professional - Αυτή η σειρά προϊόντων είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιχειρηματικών μας συνεργατών. Για παράδειγμα, η διαδικασία εγκατάστασης είναι εξαιρετικά εύκολη και η σειρά αποτελείται από μια ευρεία γκάμα προβολέων (σε εσοχή) και φωτιστικών πίστας. Το QAZQA Professional κινείται εκτός του πλαισίου των κανονικών προσφορών στο lambakaifotismos, αλλά η έκπτωση σας ως επιχειρηματικός πελάτης εξακολουθεί να ισχύει!

*Δείτε την επεξήγηση του μπόνους επιβράβευσης για επιχειρηματικούς πελάτες εδώ!

 

 

 


Η ουσία του εταιρικού συστήματος φωτισμού

Το καλό επαγγελματικό σύστημα φωτισμού είναι απαραίτητο για την καλή εταιρική εικόνα. Στο lambakaifotismos, γνωρίζουμε ότι κάθε τομέας έχει διαφορετικές ανάγκες και ότι αυτό επηρεάζει επίσης την επιλογή του φωτιστικού. Είτε πρόκειται για κτίρια γραφείων, καταστήματα εστίασης, επαγγελματικό σύστημα φωτισμού εξωτερικών χώρων ή για παροχή υπηρεσιών και εμπορικές επιχειρήσεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας διασφαλίζει ότι τα φωτιστικά μας είναι τα κατάλληλα για την κάθε επαγγελματική χρήση. Τόσο λειτουργικά όσο και ενισχυτικά της όλης ατμόσφαιρας.

 

Ανάλογα με τον τύπο του δωματίου (και αυτό αγορά στις διαστάσεις, στο εσωτερικό και στο στυλ αυτού του χώρου), είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη ορισμένα πράγματα. Το σχέδιο συστήματος φωτισμού είναι ιδιαίτερα καθοριστικό. Το πόσα (σε αριθμό) φωτιστικά και σε ποια σημεία πρέπει να τοποθετηθούν είναι η βάση για τη χρηστικότητα ενός δωματίου. Για ένα περιβάλλον φιλικό προς την εργασία, η επάρκεια του αριθμού των αυλών είναι επίσης σημαντικός παράγοντας, ενώ η ανάδειξη της φιλοξενίας περιστρέφεται κυρίως γύρω από μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Εάν απαιτείται, η ομάδα των τεχνικών μας συμβούλων για τα συστήματα φωτισμού μπορεί να παράσχει υποστήριξη για την κατάρτιση ενός σχεδίου φωτισμού ή/και την επιλογή συστήματος εμπορικού φωτισμού.

 

Εστίαση στη βιωσιμότητα

Τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες, η βιωσιμότητα είναι ο ολοένα και πιο αποφασιστικός παράγοντας όταν πρόκειται για την επιλογή ενός συγκεκριμένου οργανισμού. Ο φωτισμός μπορεί να συμβάλει σε αυτό εστιάζοντας στον βιώσιμο φωτισμό LED. Ειδικά όταν ένας οργανισμός εξακολουθεί να χρησιμοποιεί λαμπτήρες αλογόνου ή πυρακτώσεως, υπάρχουν σαφώς οφέλη και πλεονεκτήματα που πρέπει να αποκομιστούν από εδώ. Εάν χρησιμοποιείται ήδη φωτισμός LED, μπορεί να επιλεγεί η έξυπνη ενσωμάτωση για ακόμη περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Τα φωτιστικά αυτά μπορούν να ανάβουν και να σβήνουν αυτόματα, μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση και μπορούν ακόμη να ενσωματωθούν με άλλες έξυπνες συσκευές. Αυτό επιτρέπει την ύπαρξη μιας κεντρικής διαχείρισης των πάντων.

 

QAZQA Professional

Η σειρά QAZQA Professional περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα φωτιστικών πίστας καθώς και προβολείς τοποθετημένους σε εσοχές και σε επιφάνειες. Είναι ιδανική για την προσθήκη έμφασης στον τονισμό του φωτισμού ή για δημιουργική εργασία με έμμεσο φως. Ως επιχειρηματικός πελάτης, θα επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές εκπτώσεις σε προϊόντα QAZQA Professional!


  • Είναι πα΄ντοτε στη χαμηλότερη δυνατή τιμή!
  • Αποκλειστική έκπτωση στο QAZQA Professional
  • Δωρεάν επαγγελματικές συμβουλές φωτισμού