Πλαφονιέρες

Μια σειρά από εντοιχιζόμενες/ημιεντοιχιζόμενες πλαφονιέρες που έχουμε επιλέξει για εσάς

Οι (ημι)εντοιχιζόμενες πλαφονιέρες χρησιμοποιούνται ως βασικός εξοπλισμός φωτισμού εσωτερικών χώρων. Είναι κατάλληλες για τα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού! Η γκάμα lambakaifotismos προσφέρει λύσεις για κάθε γούστο. Διαθέτουμε (ημι)εντοιχιζόμενες πλαφονιέρες για κάθε στιλ!

Πλαφονιέρες
638 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
638 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Εντοιχιζόμενες και ημιεντοιχιζόμενες πλαφονιέρες για το εσωτερικό σας

Οι εντοιχιζόμενες και ημιεντοιχιζόμενες πλαφονιέρες είναι απαραίτητες! Είναι τα ιδανικά φωτιστικά για το σαλόνι, την τραπεζαρία ή το μπάνιο σας. Είναι όμορφα φώτα που παρέχουν όμορφο άμεσο ή έμμεσο φως. Ο συνδυασμός της λάμπας LED με το φωτιστικό οροφής είναι καλός τόσο για το περιβάλλον όσο και για το πορτοφόλι σας! Ένα όμορφο φωτιστικό οροφής σε μαύρο χρώμα δίνει μια διαχρονική πινελιά. Προτιμάτε κάτι πιο κουλ; Δείτε τα βιομηχανικού σχεδίουτ ή ξύλινα φωτιστικά οροφής μας.


Εντιχοιζόμενες πλαφονιέρες για κάθε τρόπο ζωής

Επειδή στο lambakaifotismos προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες όλων των πελατών μας, προσφέρουμε εντοιχιζόμενες πλαφονιέρες σε μια ποικιλία διαφορετικών στιλ. Μπορείτε τις βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Πολλές από τις εντοιχιζόμενες πλαφονιέρες μας έχουν ντίμερ, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε την ποσότητα του φωτός και, ως εκ τούτου, την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Προτιμάτε ένα μοντέρνο λουκ; Ρίξτε μια ματιά σε μια μαύρη εντοιχιζόμενη πλαφονιέρα!

 

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε την ιδανική απλίκα οροφής;

Η εύρεση της κατάλληλης εντοιχιζόμενης πλαφονιέρας για το σπίτι σας δεν είναι εύκολο. Ευτυχώς, στο lambakaifotismos ξέρουμε πέντε πράγματα όσον αφορά τις εντοιχιζόμενες πλαφονιέρες! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω της λειτουργίας συνομιλίας, τηλεφωνικά ή μέσω email. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, το email ή το τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σε εμάς θα βρείτε σίγουρα την τέλεια εντοιχιζόμενη πλαφονιέρα!

new

Νέα Προϊόντα