Σποτ επιτοίχια

Διαφορετικά στυλ του σποτ τοίχου άμεσα διαθέσιμα!

Ψάχνετε για ένα ιδανικό επιτόιχιο σποτ; Βρείτε μια σειρά από διαφορετικές μορφές, μεγέθη και χρώματα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας! Από το κλασικό σποτ τοίχου με διακόπτες σε πιο σύγχρονες προβολείς τοίχου LED και περισσότερο για την κουζίνα σας, καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρα.

Σποτ επιτοίχια
86 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
    • Δωρεάν επιστροφές 
  1. Εβδομαδιαίες προσφορές

86 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Αγορά Προβολείς τοίχο;

Θα βρείτε πολλά σποτ τοίχου σε διάφορα σχέδια και μεγέθη σε lambakaifotismos.gr! σποτ τοίχου είναι το ιδανικό κατεύθυνσης φωτισμού, όπου μπορείτε να απαιτούν επιπλέον φωτισμό και την ατμόσφαιρα. Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και λειτουργίες που θα ταιριάζει στο ντεκόρ και το στυλ σας από τη ρυθμιζόμενη και κλίση προβολείς σε εφάπαξ και πολλαπλές προβολείς με όμορφη χάλυβα, ορείχαλκο ή χαλκό βάση φωτιστικά για να διανείμει το φως ομοιόμορφα σε όλη την αίθουσα. Η εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια ενσωματωμένο τέλεια τοίχο LED προβολείς για εξωτερικούς χώρους με υψηλή παραγωγή μονάδων λούμεν ή μια απλή φώτα της δημοσιότητας τοίχο με μια λάμπα πυρακτώσεως διακοσμητικό σε θερμό λευκό για σας σαλόνι για να ταιριάξει με ένα φωτιστικό δαπέδου ή επιτραπέζιο φωτιστικό, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Wall προβολείς που ταιριάζουν σε εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας!

Δεν έχει σημασία τι στυλ ή διακόσμηση μπορεί να έχετε, προβολείς τοίχων είναι πάντα μια μεγάλη προσθήκη για το σπίτι σας, τον τόπο εγκατάστασης ή το γραφείο. Επιλέξτε από μια σειρά από προβολείς τοίχο με ρυθμιζόμενη κεφάλια για να σας επιτρέπουν να περιστρέφεται και το άμεσο φως όπου σας βολεύει καλύτερα να προσκήνιο τοίχο που μπορεί να λειτουργήσει ως μια πάνω και κάτω αναπτήρα να εκπέμπει έμμεσο και ζεστό φωτισμό ως ένα κομμάτι χαρακτηριστικό στον τοίχο σας. Όμορφη και διακριτικό σύγχρονο με ρουστίκ σποτ τοίχου είναι ιδανικό για εκθεσιακούς χώρους και εστιατόρια για να παρέχουν εξαιρετική φωτισμό, σχετικά με το πώς ρυθμιζόμενο σποτ τοίχου για το μπάνιο σας με IP44 με IP65 ώστε να ταιριάζει απαιτούμενη ζώνη ή τοίχο προβολείς σας με βύσμα και καλώδιο για εύκολη χρήση και διακόπτη ως υπνοδωμάτιο φωτισμός τέλειο, όπως ένα φως ανάγνωσης. Μπαρ με σκοτεινό φωτισμό σποτ τοίχου είναι τέλεια για να δημιουργήσουν ένα ζεστό και ατμοσφαιρικό φωτισμό και σας επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση του φωτός, πώς σχετικά με τη χρήση λαμπτήρων LED RGB για να δημιουργήσετε ένα παιχνιδιάρικο και διακοσμητικό χρώμα εγχύεται χώρο για υπνοδωμάτιο των παιδιών. προβολείς Wall έρχονται σε μια ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων για να ταιριάζουν σε μια σύγχρονη, βιομηχανική ή ακόμη και ένα στυλ vintage εμπνευσμένο και την εμφάνιση, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε ac κατάλληλο προβολέα τοίχου από την γκάμα μας! .

Χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλή, όταν πρόκειται για την επιλογή προβολείς τοίχο;

Στο lambakaifotismos.gr θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πάντα διαθέσιμη βοήθεια για να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό φωτιστικό. Μπορείτε να μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 17:00 επικοινωνήσετε μέσω e-mail, chat ή μπορείτε να μας καλέσετε. Προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές και θα σας βοηθήσουν να πάρετε το σωστό φως για σας.

new

Νέα Προϊόντα