10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση σε όλα* >
block 1

Βιώσιμη Πολιτική
Επιστροφής

arrow

Κάθε εταιρεία έχει αντίκτυπο στην γύρω περιοχή και το περιβάλλον. Στο lambakaifotismos είμαστε πολύ επίγνωση των επιπτώσεών μας. Αισθανόμαστε την ευθύνη να συμβάλει θετικά και να το κάνουμε καλύτερα κάθε μέρα. Επειδή υπάρχει μια μεγάλη αύξηση των online πελάτες, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί μια βιώσιμη πολιτική επιστροφής εντός του οργανισμού μας. Για περισσότερες πωλητές μέσα σε πολλές περιπτώσεις περισσότερο επέστρεψε τα προϊόντα. Αυτό είναι πολύ επιβλαβείς για το περιβάλλον από την πρόσθετη μεταφορά.

Εμείς continuesly προσπαθήσουμε να μειώσουμε αυτές τις αποδόσεις. Το κάνουμε αυτό με την περιγραφή των προϊόντων μας όσο καλύτερα όσο καλύτερα μπορούμε και να παρέχει καθαρές εικόνες του προϊόντος. Εμείς συσκευασία των προϊόντων μας, όπως συμπαγείς δυνατόν να ελαχιστοποιηθούν οι ζημιές κατά τη μεταφορά. Ένα συμπαγές προϊόν λαμβάνει επίσης καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο κατά τη μεταφορά, έτσι ώστε να μπορούμε να δώσουμε περισσότερα πακέτα σε μία βόλτα στο ελευθερωτής μας.


Πόσο CO2 που χρησιμοποιούμε στη συνέχεια;

Γνωρίζατε ότι μία βόλτα με ένα κανονικό επιβατικό αυτοκίνητο 100 km, προκαλώντας όλες τις 0:02 τόνους των εκπομπών;

Το CO2 είναι ένα φυσικό αέριο που χρειαζόμαστε στην ατμόσφαιρά μας να ζεσταθεί τη γη. Το αέριο αποθηκεύεται σε ορυκτά καύσιμα και απελευθερώνεται κατά την καύση? Για παράδειγμα, στη μηχανή των φορτηγών και αυτοκινήτων μας. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ CO2 στην ατμόσφαιρα και ότι επηρεάζει το κλίμα μας. Με δενδροφύτευση, μπορούμε να εξάγουμε CO2 από τον αέρα και πάλι. CO2 δηλαδή αποτελείται από άνθρακα (C) και το οξυγόνο (Ο2). Δέντρα αποθηκεύουν άνθρακα με φυσικό τρόπο και να δώσει ελεύθερο οξυγόνο. Όταν κόβουμε δέντρα και να κάψει το αποθηκευμένο CO2 απελευθερώνεται πάλι. Επομένως, είναι σημαντικό να φυτέψουμε τα δάση και την προστασία τους, καθώς και.

block 7

Για κάθε επιστροφή κάνουμε μια δωρεά για τους Ολλανδούς Δέντρα θεμέλια για όλους για την υποστήριξη ενός βιώσιμου περιβάλλοντος και τη μείωση των εκπομπών CO2.

Συμβουλές για τη μείωση των εκπομπών CO2 σας

Εσείς ο ίδιος, επίσης, να συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο περιβάλλον. Μπορείτε συνειδητά να σκεφτείτε για την αγορά σας και όχι μόνο να επιστρέψει τα πάντα απερίσκεπτα. Επιπλέον, δίνουμε πάντα πληροφορίες για ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την energylabel των προϊόντων μας. Φυσικά εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα μας μαζί. Το καλύτερο αποτέλεσμα είναι όταν δουλεύουμε μαζί για ένα καλύτερο περιβάλλον!

Μια δεύτερη ευκαιρία

Όταν οι πελάτες κάνουν επιστρέψετε ένα προϊόν, δεν αναμεταδίδονται (δηλαδή ως νέο πωλούνται) σε άλλο πελάτη ή να καταστραφούν. Τους δίνεται μια δεύτερη ζωή στο outletstores μας στην Ολλανδία. Όταν επιστρέφει έρχονται πίσω σε μας, θα υποβάλλονται σε έλεγχο ποιότητας πρώτη. Εδώ θα ελέγχονται, ενδεχομένως να επισκευάζονται. Απόβλητα είναι εξαιρετικά καλά-διαχωρισμένα και, αν είναι δυνατόν, να ανακυκλωθούν. Μόλις εγκεκριμένα προϊόντα πάνε στα καταστήματα έξοδο μας στην Breda και Zaandam. Εδώ οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν φθηνά προϊόν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια μεγάλη τιμή. Η ευτυχής πελάτης και το ευχάριστο περιβάλλον!

block 7