Εβδομάδα ηλ! τουλάχιστον 25% έκπτωση για ό,τι αγοράσετε* >

Απόρρητο και Cookies

Όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας και κάνετε αγορές από εμάς, μας εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Χειριζόμαστε αυτήν την ευθύνη με προσοχή και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου και cookies εξηγούμε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα πώς εγγυόμαστε το απόρρητό σας κατά την επεξεργασία των δεδομένων σας και τι είδους επιλογές έχετε.

 

Πίνακας περιεχομένων

Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;

Τι σημαίνει αυτό για μένα;

Ποιες δυνατότητες επιλογής έχω;

Τι ακριβώς είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ποια δεδομένα σχετικά με εμένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και γιατί;

Πώς μπορούν τα δεδομένα μου να υποβληθούν σε επεξεργασία για σκοπούς μάρκετινγκ;

Ποιο είναι το νομικό υπόβαθρο για την επεξεργασία των δεδομένων μου;

Ποια άλλα μέρη έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μου;

Πόσο καιρό θα διατηρηθούν τα δεδομένα μου;

Πού αποθηκεύονται τα δεδομένα μου;

Πώς προστατεύονται τα δεδομένα μου;

Τι δικαιώματα έχω σε σχέση με τα προσωπικά μου δεδομένα;

Αυτή η δήλωση απορρήτου και cookies ισχύει και για άλλους ιστότοπους;

Μπορεί να αλλάξει αυτή η δήλωση απορρήτου και cookies;

Πού μπορώ να απευθυνθώ αν έχω ερωτήσεις;

Cookies

 

Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;

Είμαστε η Lamp en Licht Online B.V. (εφεξής επίσης: «Lambakaifotismos»), με έδρα στη διεύθυνση Smaragdweg 52, 5527 LB στο Χάπερτ της Ολλανδίας.

Είμαστε υπεύθυνοι για τη διάθεση του ιστότοπου lambakaifotismos.gr και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σε αυτόν.

 

Τι σημαίνει αυτό για μένα;

Συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία περί απορρήτου κατά την επεξεργασία όλων των προσωπικών δεδομένων. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

  • Καθορίζουμε με σαφήνεια τους σκοπούς μας για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Αυτό το κάνουμε, για παράδειγμα, μέσω αυτής της δήλωσης απορρήτου και cookies. 
  • Αποθηκεύουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προσωπικά δεδομένα και περιορίζουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας στο ελάχιστο απαραίτητο για τις υπηρεσίες που θέλετε να λαμβάνετε από εμάς. 
  • Ζητούμε ρητή άδεια για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αν απαιτείται η άδειά σας ή αν το θεωρούμε σκόπιμο, για παράδειγμα προσφέροντάς σας επιλογές ή ρυθμίσεις. 
  • Λαμβάνουμε μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Επίσης, επιβάλλουμε αυτές τις υποχρεώσεις στα τρίτα μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για εμάς. 
  • Σεβόμαστε τα δικαιώματά σας, όπως το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων κατόπιν αιτήματός σας.

 

Ποιες δυνατότητες επιλογής έχω;

Προκειμένου να έχετε ο ίδιος/-α τον έλεγχο του απορρήτου σας, σας ρωτάμε εάν επιθυμείτε να επεξεργαστούμε περισσότερες ή λιγότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με τον ιστότοπό μας. Αυτό μπορείτε να το ρυθμίσετε ανά πάσα στιγμή μόνος/-η σας.

Εάν θέλετε να προσαρμόσουμε την προσφορά, τις διαφημίσεις και τις υπηρεσίες μας προκειμένου να συγκλίνουν όσο το δυνατόν περισσότερο με τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας, μπορείτε να μας δώσετε την άδεια να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας. Είμαστε κάπως σαν ένας καταστηματάρχης που σας γνωρίζει και μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Εάν για οποιονδήποτε λόγο προτιμάτε να μην το κάνετε αυτό, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε να περιορίσετε την επεξεργασία μας στο ελάχιστο απαραίτητο.

 

Τι ακριβώς είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Όλα τα δεδομένα που αφορούν εσάς ως άτομο θεωρούνται προσωπικά δεδομένα. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση e-mail σας. Οι μοναδικοί αριθμοί με τους οποίους μπορείτε να αναγνωρίζεστε, όπως ο αριθμός πελάτη σας, η διεύθυνση IP ή το cookie-ID είναι προσωπικά δεδομένα. Ακριβώς όπως το ιστορικό παραγγελιών και η συμπεριφορά περιήγησής σας στον ιστότοπό μας.

 

Ποια δεδομένα σχετικά με εμένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και γιατί;

Οι ρυθμίσεις, οι επιλογές και οι ενέργειές σας στον ιστότοπό μας καθορίζουν πρωτίστως ποια από τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε και για ποιους σκοπούς. Παρακάτω περιγράφεται ανά ενέργεια ή δραστηριότητα τι είδους προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να επεξεργαστούμε.

Επίσκεψη στον ιστότοπο

Για παράδειγμα, εάν επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να επεξεργαστούμε τη διεύθυνση IP σας. Δεν μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητάτε χωρίς να επεξεργαστούμε τη διεύθυνση IP σας.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνικές για να κάνουμε τον ιστότοπο εύχρηστο. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο που αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στη συσκευή σας και το οποίο μπορεί να διαβαστεί και ενδεχομένως να ενημερωθεί από τα συστήματά μας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε ένα cookie για να αποθηκεύσουμε τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών σας ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας. Οι ρυθμίσεις σας σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους θέλετε να χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνικές αποθηκεύονται επίσης χρησιμοποιώντας ένα (λειτουργικά απαραίτητο) cookie. Η λειτουργία συνομιλίας στον ιστότοπό μας γίνεται επίσης δυνατή με ένα λειτουργικό cookie. Εκτός από τα cookies, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε άλλες τεχνικές με τις οποίες ορισμένα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν ή να διαβαστούν από τη συσκευή σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται βάσει του προγράμματος περιήγησής σας να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τη συσκευή σας και να αποθηκεύσουμε ή να διαβάσουμε τις προτιμήσεις σας.

Για τον εντοπισμό και την επίλυση τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων ασφαλείας, ο διακομιστής web μας διατηρεί αρχεία καταγραφής κάθε αιτήματος σε μια σελίδα του ιστοτόπου μας. Εάν δεν έχετε διαφωνήσει με τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τέτοια αρχεία καταγραφής για αυτόν τον σκοπό.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies και τις επεξεργασίες που δεν είναι απολύτως απαραίτητες για τη λειτουργία του ιστότοπου, όπως είναι η συλλογή στατιστικών στοιχείων, η αποθήκευση των προτιμήσεών σας και η εξατομίκευση προσφορών και διαφημίσεων.

Υποβολή μιας παραγγελίας

Εάν υποβάλετε μια παραγγελία, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία όπως:

  • Στοιχεία πληρωμής για να προσδιορίσουμε εάν η παραγγελία σας έχει πληρωθεί.
  • Στοιχεία επικοινωνίας για να σας ενημερώσουμε για την επεξεργασία της παραγγελίας σας.
  • Το πλήρες όνομα και τη διεύθυνσή σας για να μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας.

Όταν υποβάλετε μια παραγγελία, έχετε την επιλογή να αρνηθείτε την αποστολή προσφορών από εμάς ή πληροφοριών σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοια με αυτά που έχετε αγοράσει. Εφόσον δεν χρησιμοποιήσετε την επιλογή απεγγραφής, μπορούμε να σας κρατάμε ενήμερους μέσω e-mail για επικείμενες προσφορές μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν βάσει των αγορών σας.

Δημιουργία λογαριασμού

Για τη διευκόλυνσή σας, έχετε πάντα την επιλογή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε εμάς. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας για την επόμενη παραγγελία. Σε αυτήν την περίπτωση, εκτός από τα δεδομένα για τις παραγγελίες, πρέπει επίσης να συμπληρώσετε έναν κωδικό πρόσβασης, τον οποίο αποθηκεύουμε με ασφαλή τρόπο (δείτε επίσης την ενότητα «Ασφάλεια» παρακάτω).

Επικοινωνία με εμάς

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας με διάφορους τρόπους, όπως μέσω συνομιλίας, e-mail και τηλεφωνικώς. Επεξεργαζόμαστε την επικοινωνία σας μαζί μας για να ανταποκριθούμε στην ερώτηση ή το αίτημά σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο

Ακόμα κι αν δεν υποβάλετε κάποια παραγγελία, μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε προσφορές από εμάς μέσω e-mail. Εάν παρέχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για αυτό, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να σας στείλουμε προσφορές. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να καταργήσετε την εγγραφή σας με τον τρόπο που υποδεικνύεται.

Συμμετοχή σε έρευνα αγοράς, παροχή σχολίων

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι οι υπηρεσίες μας όσο το δυνατόν πιο φιλικές στη χρήση και αξιόλογες για εσάς. Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας βοηθήσετε σε αυτό, για παράδειγμα μέσω εθελοντικής συμμετοχής σε μια έρευνα αγοράς. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ρωτήσουμε πόσο ικανοποιημένος/-η είστε με τις υπηρεσίες μας και πόσο πιθανό είναι να μας προτείνετε σε άλλους (καθαρή βαθμολογία υποστηρικτών - NPS). Έχετε πάντα τη δυνατότητα να επιλέξετε εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην έρευνα ή όχι. Η γνώμη ή τα σχόλιά σας δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλους.

Κοινοποίηση φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το #nailambakaifotismosgr

Μπορείτε κοινοποιήσετε στιγμές από την καθημερινότητά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #nailambakaifotismosgr. Μπορείτε να διαβάσετε τις ισχύουσες προϋποθέσεις εδώ.

 

Πώς μπορούν τα δεδομένα μου να υποβληθούν σε επεξεργασία για σκοπούς μάρκετινγκ;

Cookies μάρκετινγκ

Εάν επιλέξετε να συναινέσετε με τη χρήση των cookies μάρκετινγκ και την επεξεργασία τους, οι συνεργάτες μας στον τομέα του μάρκετινγκ μπορεί να επεξεργαστούν και να συνδυάσουν τις αλληλεπιδράσεις σας με τον ιστότοπό μας με τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους ιστότοπους όπου λειτουργούν και όπου έχετε δώσει επίσης τη συγκατάθεσή σας. Με βάση αυτό, μπορούν να γίνουν κάποιες συσχετίσεις αναφορικά με τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις που μπορεί να έχετε. Με βάση αυτές τις συσχετίσεις, μπορεί να προσδιοριστεί ποιες προσφορές και διαφημίσεις ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ανάλογα με τη στρατηγική μάρκετινγκ, η οποία μπορεί να προσαρμόζεται ανά διαστήματα, ενδέχεται να ορίσουμε ομάδες «κοινού» ή «τμήματα» ατόμων που έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά (συμπεριφοράς), βάσει των οποίων μπορεί να θελήσουμε να προβάλλουμε τις διαφημίσεις μας λιγότερο ή περισσότερο συχνά. Καθώς έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε αν κάποιος έχει υποβάλει μια παραγγελία αφού δει μια διαφήμιση, μπορούμε επίσης να λάβουμε πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα που έχουν οι καμπάνιες μάρκετινγκ που κάνουμε.

Σε ιστότοπους και υπηρεσίες όπου εμφανίζονται διαφημίσεις από εμάς ή από άλλους διαφημιστές χρησιμοποιώντας cookies μάρκετινγκ ή παρόμοιες τεχνικές, όπως για παράδειγμα στον αγαπημένο σας ιστότοπος ειδήσεων, χρησιμοποιούνται συχνά συστήματα που επιτρέπουν στους διαφημιστές να υποβάλλουν αυτοματοποιημένα ποσά για την εμφάνιση μιας διαφήμισης. Η διαφήμιση που βλέπετε είναι αυτή στην οποία έχει γίνει η μεγαλύτερη προσφορά εκείνη τη στιγμή, με την προσδοκία ότι το προϊόν ή η υπηρεσία στη διαφήμιση ταιριάζει καλύτερα με τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες σας. Τότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να θελήσετε να το αγοράσετε. Ως διαφημιστές, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τέτοιες υπηρεσίες που θα μας επιτρέψουν να προβάλλουμε προσφορές και διαφημίσεις που ελπίζουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν το πού, το πότε και το ποια διαφήμιση θα δείτε. Ενδέχεται να παίξουν ρόλο οι αλληλεπιδράσεις σας με τον ιστότοπό μας και το αν συναινείτε ή όχι με τη χρήση των cookies μάρκετινγκ και την επεξεργασία τους, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ο ρόλος τους δεν είναι καθοριστικός.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε cookies μάρκετινγκ για να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ιστότοπού μας όσο το δυνατόν περισσότερο στις προτιμήσεις σας.

Για την προστασία του απορρήτου σας, δεν παρέχουμε το όνομά σας στους συνεργάτες μας στον τομέα του μάρκετινγκ. Τα κλικ σας συνδέονται με έναν ψευδώνυμο αριθμό (αναγνωριστικό cookie ή αναγνωριστικό χρήστη), ώστε οι συνεργάτες μας να μην μπορούν να εντοπίσουν την περαιτέρω ταυτότητά σας.

E-mail για σκοπούς μάρκετινγκ

Εάν είστε εγγεγραμμένος/-η στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα λαμβάνετε (εβδομαδιαία) μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με προσφορές και πληροφορίες που προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσες για εσάς. Για να το κάνουμε αυτό, χρησιμοποιούμε τεχνολογία που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε εάν ανοίγετε τα μηνύματά μας και σε ποιους υπερσυνδέσμους στο e-mail κάνετε κλικ. Αναλύουμε τέτοιες πληροφορίες για να προσδιορίσουμε αν τα email μας διαβάζονται αρκετά.

 

Ποιο είναι το νομικό υπόβαθρο για την επεξεργασία των δεδομένων μου;

Η κύρια ισχύουσα νομοθεσία περί απορρήτου στην ΕΕ, ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), ορίζει ότι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πρέπει πάντα να βασίζεται σε όσα περιγράφονται ρητά στον παρόντα νόμο. Οι όροι που ισχύουν για την επεξεργασία δεδομένων από εμάς είναι:

  • Συγκατάθεση. Μόνο εάν μας έχετε δώσει την ενημερωμένη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, για:
    • Τη χρήση cookies και παρόμοιων τεχνικών για σκοπούς μάρκετινγκ.
    • Την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο (εάν δεν έχετε παραγγείλει ακόμα κάτι).
  • Σύμβαση. Εάν η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση ή τη σύναψη μιας σύμβασης μαζί σας, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για τον σκοπό αυτό. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, για: 
    • Την αναζήτηση σελίδων στον ιστότοπό μας.
    • Την επεξεργασία των παραγγελιών σας.
  • Νομική υποχρέωση. Εάν η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με κάποια νομική υποχρέωση, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για τον σκοπό αυτό. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, για:
    • Την αποθήκευση διοικητικών δεδομένων για τις φορολογικές αρχές.
    • Συμμόρφωση με απαιτήσεις αρμόδιων αρχών, όπως το δικαστήριο ή μια ρυθμιστική αρχή.
  • Έννομο συμφέρον. Εάν εμείς ή άλλοι έχουμε συμφέρον να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και αυτό υπερτερεί του συμφέροντός σας να μην το κάνουμε, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας σε αυτήν τη βάση. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, για:
    • Την ασφάλεια του ιστότοπού μας και την πρόληψη επιθέσεων (DDOS).
    • Την αποστολή e-mail σχετικά με παρόμοια προϊόντα με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει από εμάς, με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε αρνηθεί κάτι τέτοιο.

 

Ποια άλλα μέρη έχουν πρόσβαση στα δεδομένα μου;

Για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες διαφόρων άλλων μερών. Ορισμένα από τα τρίτα μέρη με τα οποία συνεργαζόμαστε θα πρέπει επίσης να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, μια υπηρεσία παράδοσης όπως η UPS, η οποία χρειάζεται τη διεύθυνσή σας για να μπορέσει να παραδώσει την παραγγελία σας.

Στον βαθμό που είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των υπηρεσιών που μας ζητάτε, ενδέχεται να διαβιβάσουμε δεδομένα στις ακόλουθες κατηγορίες τρίτων μερών:

  • Υπηρεσίες παράδοσης
  • Παρόχους υπηρεσιών πληρωμών
    • Εάν επιλέξετε να πληρώσετε αργότερα, τα στοιχεία της παραγγελίας σας θα γνωστοποιηθούν στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών Klarna. Η Klarna επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα ως υπεύθυνος επεξεργασίας σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της ίδιας της Klarna και μπορεί να κάνει χρήση υπηρεσιών συλλογής πληρωμών και αναφοράς πιστώσεων για να περιορίσει τον κίνδυνο μη λήψης της (πλήρους) πληρωμής.
  • Πλατφόρμες κριτικής για διαδικτυακά καταστήματα.
  • Υπηρεσίες παροχής φιλοξενίας
  • Παρόχους δικτύου διανομής περιεχομένου (CDN), οι οποίοι βοηθούν στην ταχύτερη φόρτωση του ιστότοπου.
  • Προγραμματιστές ιστοτόπων.
  • Παρόχους πλατφορμών διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (Customer Relations Management - CRM).
  • Παρόχους ορισμένων λειτουργιών στον ιστότοπό μας, όπως η λειτουργία συνομιλία.
  • Παρόχους cookies και παρόμοιων τεχνικών στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, των (εξωτερικών) συνεργατών στον τομέα του μάρκετινγκ, εφόσον έχετε δώσει την άδειά σας για αυτό.

Δεν πουλάμε τα δεδομένα σας σε αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών ή σε οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος. Συνάπτουμε συμφωνίες με παρόχους υπηρεσιών όπως οι παραπάνω, στις οποίες ορίζεται τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν με τα δεδομένα σας.

Επιπλέον, η lambakaifotismos δεν θα παρέχει τις πληροφορίες που έχετε παράσχει σε άλλα μέρη, εάν δεν έχετε δώσει την άδειά σας για κάτι τέτοιο, εκτός εάν αυτό απαιτείται από τη νομοθεσία. Για παράδειγμα, είναι πιθανό η αστυνομία να ζητήσει δεδομένα από εμάς στο πλαίσιο ερευνών για απάτη. Σε αυτήν την περίπτωση, η lambakaifotismos είναι νομικά υποχρεωμένη να παρέχει αυτές τις πληροφορίες.

Πόσο καιρό θα διατηρηθούν τα δεδομένα μου;

Αρχεία καταγραφής

Γενικά δεν αποθηκεύουμε αρχεία καταγραφής από τον διακομιστή ιστού μας για περισσότερο από τρεις (3) μήνες. Ενδέχεται να διατηρήσουμε αρχεία καταγραφής που σχετίζονται με (πιθανά) τεχνικά προβλήματα ή προβλήματα ασφαλείας, έως ότου θεωρήσουμε ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Cookies και παρόμοια δεδομένα

Μπορείτε να βρείτε την περίοδο διατήρησης των cookies και παρόμοιων δεδομένων στην ίδια σελίδα όπου σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε ποιες κατηγορίες cookies και επεξεργασίας θέλετε να επιτρέψετε.

Παραγγελίες

Όταν υποβάλετε μια παραγγελία στον ιστότοπό μας, η lambakaifotismos αποθηκεύει τα δεδομένα σας για διάστημα έως και 5 έτη μετά την υποβολή της τελευταίας παραγγελίας ή περισσότερο, εάν πρέπει να διατηρήσουμε τα δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βάσει νομικής υποχρέωσης, όπως για τις φορολογικές αρχές.

Ο λογαριασμός σας

Θα διαγράψουμε όλες τις πληροφορίες στον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της διεύθυνσης, των στοιχείων επικοινωνίας και της πλήρους επισκόπησης των παραγγελιών σας, εάν δεν έχετε συνδεθεί για 5 χρόνια.

Επικοινωνία

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας, μέσω e-mail, Facebook, Twitter, WhatsApp ή μηνύματος συνομιλίας, η lambakaifotismos θα αποθηκεύει τα δεδομένα σας για όσο διάστημα απαιτείται προκειμένου να χειριστούμε την ερώτηση ή το αίτημά σας. Διαγράφουμε τα δεδομένα επικοινωνίας όταν είμαστε επαρκώς βέβαιοι ότι το αίτημα ή η ερώτησή σας διεκπεραιώθηκε σωστά ή ότι η προθεσμία παραγραφής που ορίζεται σε τυχόν συμβατικές απαιτήσεις έχει λήξει.

Όταν σχολιάζετε μια ανάρτηση ιστολογίου ή αφήνετε μια κριτική για το διαδικτυακό μας κατάστημα, το σχόλιό σας θα δημοσιεύεται και τα δεδομένα σας θα αποθηκεύονται μέχρι να διαγράψετε το σχόλιο ή την κριτική.

Φωτογραφίες που έχετε μοιραστεί με το #nailambakaifotismosgr

Εάν μας έχετε δώσει την άδεια να χρησιμοποιήσουμε τη φωτογραφία σας με το hashtag #nailambakaifotismosgr, μπορούμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη φωτογραφία σας μέχρι να αποσύρετε την άδειά σας. Μπορείτε να διαβάσετε τις ισχύουσες προϋποθέσεις εδώ.

 

Πού αποθηκεύονται τα δεδομένα μου;

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας όσο το δυνατόν περισσότερο εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα δεδομένα σας ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε κάποια χώρα εκτός του ΕΟΧ, για παράδειγμα εάν ένας εξωτερικός πάροχος υπηρεσιών είναι εγκατεστημένος εκεί. Εάν γίνει τέτοια μεταβίβαση, θα φροντίσουμε να γίνει νόμιμα και με ασφάλεια. Για παράδειγμα, μπορούμε να σας ζητήσουμε άδεια για τη μεταβίβαση. Αυτό το κάνουμε, για παράδειγμα, για τη μεταβίβαση δεδομένων σε συνεργάτες μας στον τομέα του μάρκετινγκ στις ΗΠΑ, όταν ζητάμε άδεια για τα cookies μάρκετινγκ και την επεξεργασία τους. Επιπλέον, ενδέχεται να λάβουμε μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας, συμπεριλαμβανομένης της σύγκλισης με τις τυπικές συμβατικές υποχρεώσεις του παραλήπτη που έχουν συνταχθεί για τον σκοπό αυτό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Πώς προστατεύονται τα δεδομένα μου;

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας από απώλεια και παράνομη επεξεργασία, όπως μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Η lambakaifotismos λαμβάνει (μεταξύ άλλων) τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας:

  • Η πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα προστατεύεται με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
  • Αντί για το κείμενο του κωδικού πρόσβασης, αποθηκεύουμε μόνο μια σειρά γραμμάτων και αριθμών («κατακερματισμός») που προέρχεται από τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο. Ο «κατακερματισμός» δεν επιτρέπει σε κανέναν να διαβάσει τον κωδικό πρόσβασής σας. Ούτε καν οι δικοί μας υπάλληλοι μπορούν να διαβάσουν τον κωδικό πρόσβασής σας χάρη σε αυτό το μέτρο.
  • Χρησιμοποιούμε ασφαλείς συνδέσεις (HTTPS, SSL/TLS) που προστατεύουν όλες τις πληροφορίες από εσάς προς τον ιστότοπό μας όταν εισάγετε προσωπικά δεδομένα.
  • Διατηρούμε αρχεία καταγραφής όλων των αιτημάτων για προσωπικά δεδομένα.

 

Τι δικαιώματα έχω σε σχέση με τα προσωπικά μου δεδομένα;

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα για προβολή των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε για εσάς.
  • μπορείτε να ζητήσετε μια επισκόπηση, σε κοινή μορφή, των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε για εσάς.
  • μπορείτε να υποβάλετε αίτημα για διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων εάν είναι λανθασμένα ή δεν είναι πλέον σχετικά.

Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας. Δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στο τέλος αυτής της δήλωσης απορρήτου και cookies.

Εάν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας, θα θέλαμε να μας το πείτε, αλλά έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων).

 

Αυτή η δήλωση απορρήτου και cookies ισχύει και για άλλους ιστότοπους;

Αυτή η δήλωση απορρήτου και cookies δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων μερών που συνδέονται με το κατάστημά μας μέσω συνδέσμων. Η lambakaifotismos δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτά τα τρίτα μέρη χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου αυτών των ιστότοπων πριν τους χρησιμοποιήσετε.

 

Μπορεί να αλλάξει αυτή η δήλωση απορρήτου και cookies;

Η lambakaifotismos διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου και cookies. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε τακτικά αυτήν τη δήλωση απορρήτου και cookies, ώστε να γνωρίζετε αυτές τις αλλαγές.

Αυτή η δήλωση απορρήτου και cookies ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 28 Απριλίου 2022.

 

Πού μπορώ να απευθυνθώ αν έχω ερωτήσεις;

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

 

Cookies