Φωτιστικά ανεμιστήρες

Μεγάλη γκάμα σεφωτιστικά ανεμιστήρα οροφής!
Πολυλειτουργικά φώτα ανεμιστήρα οροφής για χρήση τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα! Ιδανικό για τις ζεστές και αποπνικτικές βράδιες του καλοκαιριού, ένα φωτιστκό πρέπει να έχετε για το σπίτι ή το γραφείο σας για όμορφο φωτισμό και καλή κυκλοφορία του αέρα.

Φωτιστικά ανεμιστήρες
41 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
    • Δωρεάν επιστροφές 
  1. Εβδομαδιαίες προσφορές

41 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Μια ποικιλία από Ανεμιστήρες οροφής φώτα

Ελέγξτε λειτουργικό και ατμοσφαιρικό φωτισμό ανεμιστήρα οροφής μας που έρχονται σε μια ποικιλία των μορφών και των σχεδίων, ιδανικό για την κρεβατοκάμαρά σας, καθιστικό ή το γραφείο χώρου! Η γκάμα των φώτων ανεμιστήρα οροφής έρχονται σε μια σειρά από λειτουργίες που μπορούν να ελέγχονται είτε από παραδοσιακές χορδές έλξη ή ένα μοντέρνο φινίρισμα με τηλεχειριστήριο, που έχει συσταθεί χρονόμετρα, ρυθμίσεις ταχύτητας καθώς και τον πλήρη έλεγχο του ίδιου του φωτός με ένα απλό on / off λειτουργία του διακόπτη. Επιλέξτε από διάφορα χρώματα όπως το λευκό, μαύρο και γκρι, διαφορετικά φινιρίσματα στυλ που θα ταιριάζει με το στυλ και το ντεκόρ σας από βιομηχανικά, μοντέρνα με art deco. Δημιουργήστε το τέλειο σκηνικό με ένα ατμοσφαιρικό και κομψό οροφής φως ανεμιστήρα με ατελείωτες επιλογές!

Δροσιστείτε το καλοκαίρι και να ζεσταθεί το χειμώνα!

Τα περισσότερα από τα φώτα ανεμιστήρα οροφής μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με δύο ρυθμίσεις καλοκαίρι και λειτουργία του χειμώνα, η θερμοκρασία μπορεί να ελέγχεται είτε με το καλώδιο έλξης ή απευθείας από το τηλεχειριστήριο για να εξασφαλιστεί η καλή κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο που έχετε επιλέξει. Συμπληρώστε τα φώτα ανεμιστήρα οροφής σας με ενεργειακά αποδοτικές και μακράς διαρκείας λαμπτήρες LED!

new

Νέα Προϊόντα