έξυπνεσ λάμπεσ

Κάντε τα φωτιστικά σας έξυπνα με έξυπνες λάμπες!

Στο lambakaifotismos μπορείτε να αγοράσετε έξυπνες λάμπες που ταιριάζουν στο φωτιστικό σας. Θα βρείτε πάντα έξυπνους λαμπτήρες που να ταιριάζουν στο φωτιστικό σας χάρη στη μεγάλη γκάμα έξυπνων λαμπτήρων για διαφορετικά φωτιστικά. Κατάλληλο για εσωτερικό αλλά και εξωτερικό φωτισμό!

έξυπνεσ λάμπεσ
61 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
61 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Κάντε το σπίτι σας έξυπνο με έξυπνα φώτα

Τα έξυπνα συστήματα φωτισμού γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Υπάρχει ένας έξυπνος λαμπτήρας για κάθε φωτιστικό. Μπορείτε με ευκολία να ρυθμίσετε την ένταση (lumens) και τη θερμοκρασία χρώματος (Kelvin) του φωτός. Έτσι εξασφαλίζετε πάντα την επιθυμητή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στο στυλ ή το γούστο σας. Αυτό γίνεται εύκολα μέσω μιας εφαρμογής στο τηλέφωνο, το smartphone ή μέσω του οικιακού σας βοηθού με σύνδεση WiFi. Ορισμένοι έξυπνοι λαμπτήρες μπορούν ακόμη και να ρυθμιστούν ως προς το χρώμα, για παράδειγμα κόκκινο, πράσινο ή μπλε.

Οι έξυπνες λάμπες διατίθενται σε βιδωτές και κουμπωτές εκδόσεις. Αυτό τις καθιστά κατάλληλες για χρήση, για παράδειγμα, σε φωτιστικά κρεμαστά, τοίχου, δαπέδου και σποτ. Μπορείτε να συνδέσετε τα έξυπνα φώτα σε ένα δωμάτιο στην εφαρμογή, ώστε να τα ανάβετε ή να τα σβήνετε εύκολα όλα μαζί ταυτόχρονα. Ιδανικά για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, την τραπεζαρία ή το γραφείο. Μπορείτε επίσης να ορίσετε την ώρα που τα έξυπνα φώτα ανάβουν ή σβήνουν με ένα είδος χρονοδιακόπτη. Έτσι, ξοδεύετε λιγότερη ενέργεια αν ξεχάσετε να σβήσετε τα έξυπνα φώτα.


Χρειάζεστε συμβουλές;

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι στη διάθεσή σας. Θα χαρούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κατάλληλο έξυπνο φωτισμό για το σπίτι σας. Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email, τηλεφώνου ή της λειτουργίας συνομιλίας. Μαζί θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή και θα επιλέξετε το κατάλληλο έξυπνο φωτιστικό για το σπίτι σας!

new

Νέα Προϊόντα