Σποτ χωνευτά

Μεγάλη γκάμα σε χωνευτά σποτ αμεσα διαθέσιμα!

Χωνευτά σποτ είναι το τέλειο πρόσθετο ή μερικές φορές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριο φωτισμό, όταν πρόκειται για τη δημιουργία φωτισμού προφορά. Ακριβώς όπως οι προβολείς, εσοχή φώτα έρχονται σε μια σειρά από χρώματα, σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από LED ή αλογόνου. Ανακλινόμενη και ρυθμιζόμενο εσοχή φώτα δημιουργούν ατμοσφαιρικό φωτισμό, καθώς και επιτρέπει στο φως να διανείμει ομοιόμορφα σε ένα δωμάτιο για να oor απλά αναδείξει μια γωνία του δωματίου ή ενός αντικειμένου. Τα χωνευτά σποτ χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε μπάνια, κουζίνες και σαλόνια και επιπλέον φωτισμό για να προσθέσετε ή να δημιουργήσετε ένα atmpsheric φωτισμού. Όλα διαστασιολόγηση και τοποθέτηση πληροφοριών που αναφέρεται για κάθε εσοχή φώτα της δημοσιότητας στο διαδίκτυο.

Σποτ χωνευτά
222 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
  1. Εβδομαδιαίες προσφορές

222 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

χωνευτά σποτ

Χωνευτά σποτ, επίσης γνωστή ως σποτ είναι ιδανικά για μικρές περιοχές ή όταν ψάχνετε για κατεύθυνσης φωτισμού που σας επιτρέπει να περιστρέψετε ή κλίση σε μια περιοχή όπου θα θέλατε να βάλετε έμφαση στην, είναι διαθέσιμο ως LED ή αλογόνου. Αν ομάδας αρκετές ρυθμιζόμενο χωνευτά σποτ μπορείτε να διανείμετε το φως ομοιόμορφα μέσα από ένα δωμάτιο. Ψάχνετε για να προσθέσετε λίγο χρώμα σε ένα μπάνιο ή σαλόνι; Πώς σχετικά με τη χρήση RGB χωνευτά σποτ που σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα μέσω τηλεχειριστηρίου, με την λάμπα LED, θα είναι εγγυημένα χρόνια φωτισμού και διαφορετικά χρώματα που είναι βέβαιο ότι θα κάνει μια δήλωση σε κάθε δωμάτιο.

προβολείς οροφής κατάλληλο για κάθε στυλ!

Δεν έχει σημασία τι είδους στυλ και διακόσμηση που έχετε, χωνευτά σποτ οροφής μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σχέδιο. Μπορείτε να επιλέξετε τα σχήματα και μεγέθη, μαζί με αν περιλαμβάνει LED ή κατάλληλα για λαμπτήρες LED. Μπορείτε να δώσετε κλίση ή να περιστρέψετε τα προβολείς για να ρίξει φως σε μια γωνιά του σπιτιού σας ή για να επισημάνετε και την εστίαση σε ένα αντικείμενο, όπως πίνακες ή πίνακες. Χωνευτά σποτ μπορεί να φέρει ένα δωμάτιο στο φως, με πολλά από αυτά συγκεντρωμένα σε οροφή ή τοίχο, μπορείτε να δώσετε στο σπίτι ή το γραφείο περισσότερο από μια ατμόσφαιρα σας. Γιατί να μην επιλέξει εσοχή φώτα ως κύριο αναπτήρες κάτω από σας, και να έχουν Φωτιστικό δαπέδου ή επιτραπέζιες λάμπες για να παρέχουν επιπλέον φωτισμό σε περιοχές του δωματίου σας. Αναχώρηση εκτεταμένη γκάμα των προβολέων.

Χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλή, όταν πρόκειται για χωνευτά σποτ;

Στο lambakaifotismos.gr θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πάντα διαθέσιμη βοήθεια για να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή εσοχή φώτα της δημοσιότητας. Μπορείτε να μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 17:00 επικοινωνήσετε μέσω e-mail, chat ή μπορείτε να μας καλέσετε. Προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές και θα σας βοηθήσουν να πάρετε το σωστό φως για σας.

new

Νέα Προϊόντα