Φορητά φωτιστικά με επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Βρείτε τις φορητές λάμπες πατώματος εδώ

Φέρτε άνεση στο σπίτι ή τον κήπο σας με τις επαναφορτιζόμενες επιδαπέδιες λάμπες μας. Βιώστε από πρώτο χέρι την ευκολία και την ευελιξία των επιδαπέδιων λαμπτήρων με μπαταρία, ασύρματων, πρακτικών και μοντέρνων. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και φωτίστε τον χώρο σας όπως εσείς θέλετε!

Φορητά φωτιστικά με επαναφορτιζόμενη μπαταρία
3 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση
3 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση

Ασύρματοι πάτωμα λάμπες, πρακτικοί και κομψοί

Οι λαμπτήρες δαπέδου που λειτουργούν με μπαταρία προσφέρουν μια ευέλικτη και ευέλικτη λύση φωτισμού για οποιοδήποτε δωμάτιο. Με την ευκολία του ασύρματου ελέγχου, αυτοί οι λαμπτήρες μπορούν να τοποθετηθούν ελεύθερα χωρίς να ανησυχείτε για την τοποθεσία των πρίζων. Είτε χρειάζεστε επιπλέον φως κατά την ανάγνωση σε έναν άνετο γωνιά του σαλονιού, θέλετε να δημιουργήσετε μια ατμοσφαιρική χώρα στο υπνοδωμάτιο, είτε θέλετε να φωτίσετε μια εξωτερική περιοχή χωρίς τον κόπο των καλωδίων. Οι λαμπτήρες δαπέδου που λειτουργούν με μπαταρία προσφέρουν την ελευθερία να φωτίζετε οποιοδήποτε χώρο όπως εσείς θέλετε. Σημειώστε ότι εάν επιλέξετε έναν λαμπτήρα δαπέδου για εξωτερική χρήση, ο λαμπτήρας πρέπει να έχει ελάχιστη βαθμολογία IP IP44 ή ανώτερη. Τότε ο λαμπτήρας είναι κατάλληλος για εξωτερική χρήση. Οι ασύρματοι λαμπτήρες δαπέδου μας είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικά στυλ, από μοντέρνο έως βιομηχανικό. Έτσι μπορείτε πάντα να βρείτε τον κατάλληλο λαμπτήρα δαπέδου που ταιριάζει τέλεια στην εσωτερική σας διακόσμηση. Συνολικά, οι ασύρματοι λαμπτήρες δαπέδου είναι η ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν για άνεση, ευελιξία και στυλ στο φωτισμό τους.

Φόρτιση των πατωμάτων μας

Στην συλλογή μας, θα βρείτε πατητές λάμπες που μπορούν να φορτιστούν μέσω καλωδίου USB-C. Προσφέρουμε επίσης πατητές λάμπες που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, η οποία είναι όχι μόνο βιώσιμη αλλά και εύκολη στη χρήση. Χάρη στις δυνατότητες φόρτισης, οι λάμπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Είτε προτιμάτε μοντέρνα τεχνολογία είτε οικολογικές λύσεις, έχουμε την ιδανική επιλογή φωτισμού για εσάς.

Έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τις επαναφορτιζόμενες πατώματός μας λάμπες;

Είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις τεχνικές προδιαγραφές, την αντοχή ή δεν καταλήγετε στη σωστή επιλογή; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα μέσω της λειτουργίας συνομιλίας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε! Μαζί, θα καταλήξουμε στην καλύτερη απόφαση για εσάς.

new

Νέα Προϊόντα