προσφορές της εβδομάδας: Τουλάχιστον 25% έκπτωση σε όλα* >

Flowbox banner

Όροι και προϋποθέσεις – Μέσα κοινωνικής δικτύωσης #nailambakaifotismosgr

Τέλεια! Χαιρόμαστε που μοιράζεστε τη lambakaifotismos διάθεσή σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης! Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εμπνεύσουμε κι άλλους με τη φωτογραφία σας! Ως εκ τούτου θα θέλαμε να τη χρησιμοποιήσουμε. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε την άδειά σας. Θα απαντήσουμε κάτω από τη φωτογραφία σας ρωτώντας σας αν μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και ενημερώνοντάς σας παράλληλα πως θα ‘ταν υπέροχο αν μπορούσατε να μας απαντήσετε χρησιμοποιώντας το hashtag #nailambakaifotismosgr

Σε τι συμφωνείτε;

Καθώς θεωρούμε ότι η φωτογραφία σας μπορεί να εμπνεύσει κι άλλους, θα θέλαμε να τη μοιραστούμε με τους θαυμαστές μας! Εάν απαντήσετε θετικά στο αίτημά μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με τα ακόλουθα:

 • Ότι μπορούμε ενδεχομένως να μοιραστούμε το περιεχόμενο σε όλα τα κανάλια των κοινωνικών μέσων δικτύωσής μας. Για παράδειγμα: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn και YouTube.
 • Ότι μπορούμε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουμε το περιεχόμενο για τις διαδικτυακές μας διαφημίσεις, το ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες διαδικτυακού τύπου πρωτοβουλίες.
 • Ότι μπορούμε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουμε το περιεχόμενο σε άλλα domains της QLF holding. Τα δικαιώματα παραχωρούνται σε όλες τις νομικές ή άλλου είδους οντότητες που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την Lampenlicht BV.
 • Ότι μπορούμε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουμε το περιεχόμενο και σε άλλα μέσα επίσης
 • κτός διαδικτύου- όπως π.χ. σε φυλλάδια ή πανό. - Αποποιούμαστε οποιεσδήποτε αξιώσεις για δικαιώματα ή άλλα τέλη σε σχέση με το περιεχόμενο σας ή παράγωγα αυτού.
 • Διατηρείτε τα ατομικά σας δικαιώματα. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σε ό,τι αφορά τα ατομικά σας δικαιώματά και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.
 • Μας παραχωρείτε ένα μη αποκλειστικό εμπορικό δικαίωμα διανομής και αναπαραγωγής του περιεχομένου μέσω των υπηρεσιών μας ή υπηρεσιών τρίτων για εμπορικούς σκοπούς. Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε αυτό.

Μη συγκατάθεση/διαγραφή φωτογραφίας;

Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε τη φωτογραφία σας για τα κανάλια μας; Τότε δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα. Εάν δεν απαντήσετε με ένα #nailambakaifotismosgr τότε δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε τη φωτογραφία σας. Έχετε ήδη παραχωρήσει άδεια και αλλάξατε γνώμη με αποτέλεσμα να μην επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιούμε τη φωτογραφία σας; Αν ναι, στείλτε μας ένα email στο [email protected]

Χρήση των ατομικών σας δικαιωμάτων

Έχετε τα ακόλουθα ατομικά δικαιώματα:

 • Μπορείτε να μας ζητήσετε να συμπεριλάβουμε το όνομά σας (όνομα και/ή επώνυμο ή όνομα προφίλ κοινωνικών μέσων).
 • Μπορείτε να μας ζητήσετε να μην τροποποιήσουμε το περιεχόμενό σας (για παράδειγμα, να μην εφαρμόσουμε φίλτρα ή να μην περικόψουμε τη φωτογραφία).
 • Μπορείτε να μας ζητήσετε να μην χρησιμοποιήσουμε το περιεχόμενό σας σε συγκεκριμένα κανάλια (κοινωνικών) μέσω δικτύωσης ή πλατφόρμες που αναφέρετε.
 • Μπορείτε να τροποποιήσετε το περιεχόμενό σας και να μας ζητήσετε να χρησιμοποιήσουμε την τροποποιημένη έκδοσή του.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα ή περισσότερα από τα ατομικά δικαιώματά σας, μπορείτε να στείλετε ένα email στο [email protected]. Στη συνέχεια, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Εάν όχι, θα ερμηνεύσουμε το αίτημά σας ως απόσυρση της συγκατάθεσης σας και θα σας ενημερώσουμε αναλόγως.

Προστασία του απορρήτου και των προσωπικών σας δεδομένων

Οι φωτογραφίες σας ενδέχεται να θεωρηθούν προσωπικά δεδομένα. Εάν μας παράσχετε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφίες σας με τον τρόπο που ζητάμε, η άδειά σας θα αποτελεί επίσης τη νομική βάση του νόμου περί απορρήτου για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα email στο [email protected]. Αμέσως μετά, εμείς, θα σταματήσουμε να κοινοποιούμε περαιτέρω τις φωτογραφίες σας και θα τις αφαιρέσουμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα εσωτερικά μας συστήματα. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας σχετίζεται μόνο με μελλοντικές χρήσεις της φωτογραφίας σας και όχι με προηγούμενες χρήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με τη συγκατάθεσή σας. Για παράδειγμα, εάν έχουν ήδη τυπωθεί και διανεμηθεί φυλλάδια ή πανό ή έχουν αποσταλεί ενημερωτικά δελτία, είναι αδύνατη η ανάκληση των παραπάνω.

Το πώς εμείς θα συνεχίζουμε να προστατεύουμε το απόρρητο και τα προσωπικά σας δεδομένα και ποια είναι τα δικαιώματά σας ως προς αυτό, μπορείτε να το δείτε στη Δήλωση απορρήτου και cookies.