Σποτ εδάφους εξωτερικού χώρου

Εξωτερική προβολείς εδάφους
Σποτ εδάφους εξωτερικού χώρου
12 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
    • Δωρεάν επιστροφές 
  1. Εβδομαδιαίες προσφορές

12 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Εξωτερική προβολείς εδάφους

Εξωτερική έδαφος και καταστρώματα σποτ είναι ιδανική όταν απαιτείται να ανάψει οποιοδήποτε υπαίθριο χώρο, όπως τον κήπο σας και τον τρόπο οδήγησης. Ωστόσο, εξωτερική εδάφους μας και καταστρώματα προβολείς δεν πρέπει να είναι μόνο για να πάρει φως, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ότι θα θέλατε να φωτίσει τα λουλούδια στον κήπο, δέντρα ή στον τοίχο σας μαζί με την περιοχή καταστρώματα σας. Έχουμε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εξωτερικά φώτα spot του εδάφους, όπως η ακίδα σημεία του εδάφους για την ανάδειξη δέντρα, ένα κρεβάτι των λουλουδιών και αξεσουάρ κήπου για να χωνευτά σποτ LED για μεγαλύτερης διάρκειας και πιο ενεργειακά αποδοτικές σε ηλιακή έδαφος προβολείς με αισθητήρες κίνησης όπου η ενέργεια του ήλιου δυνάμεις το φως. Έχουμε επίσης σύνολα έδαφος προβολείς στο χρώμα RGB αλλαγή φώτα για να προσθέσετε χρώμα σε υπαίθριο χώρο σας! Παραγγείλετε εξωτερική εδάφους σας και καταστρώματα τα φώτα μαζί μας σήμερα!

Εσοχή, LED και Ηλιακά φωτιστικά εδάφους όλα τα βρείτε εδώ!

Θα βρείτε μια ποικιλία από υπαίθριες έδαφος και καταστρώματα τα φώτα που είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας! Συμπληρώστε τον κήπο ή το μονοπάτι σας με εσοχή LED έδαφος προβολείς που είναι θερμό λευκό ή RGB χρώμα αλλάζει σε εσοχή του εδάφους προβολείς ως διακοσμητικό φωτισμό για την περιοχή καταστρώματα σας. σποτάκια δρόμο και μονοπάτι του εδάφους μας μπορεί να αναλάβει το βάρος ενός αυτοκινήτου που σας επιτρέπει να βλέπετε στο σκοτάδι όταν οδηγείτε επάνω. Γιατί να μην επιλέξει για LED σποτ που θα διαρκέσει πολύ περισσότερο και είναι πιο ενεργειακά αποδοτικές, εξοικονομώντας χρήματα! Κατά τη διάρκεια μικρότερη μέρες του χρόνου που απαιτούν περισσότερο φωτισμό οπότε γιατί να μην επιλέξετε την ηλιακή σημεία του εδάφους μας με αισθητήρες κίνησης ή ρυθμιζόμενο και κλίση σποτάκια λόγο ότι μπορείτε να κατευθύνετε φωτισμού όπου και αν χρειαστεί. Με τον καιρό περιβλήματα ανθεκτικό και αδιάβροχο τους, υπάρχουν πολλές υπαίθριες σποτ του εδάφους που κυμαίνονται από IP44s-IP67s ανάλογα με το πού θέλετε να τα τοποθετήσετε. Δείτε τη σειρά των υπαίθριων απλίκες, φωτιστικά κρεμαστό κόσμημα και διακοσμητικό φωτισμό για να φιλοφρονήσεις έδαφος και καταστρώματα τα φώτα!

Χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλή, όταν πρόκειται για έδαφος και καταστρώματα τα φώτα;

Στο lambakaifotismos.gr θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πάντα διαθέσιμη βοήθεια για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα υπαίθριο έδαφος φώτα της δημοσιότητας. Μπορείτε να μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 17:00 επικοινωνήσετε μέσω e-mail, chat ή μπορείτε να μας καλέσετε. Προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές και θα σας βοηθήσουν να πάρετε το σωστό φως για σας.

new

Νέα Προϊόντα