10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση σε όλα* >

Πίνακας LED

Βρείτε τα LED πάνελ σας για κάθε χώρο εδώ

Τα φώτα πάνελ LED είναι υψηλά λειτουργικά για οποιοδήποτε χώρο. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από πάνελ LED, από πάνελ με δυνατότητα ρύθμισης φωτεινότητας μέχρι τα εγκατεστημένα στο ταβάνι πάνελ LED, καθώς και τα επιφανειακά πάνελ. Εξερευνήστε ολόκληρη την ποικιλία μας παρακάτω.

Πίνακας LED
32 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
32 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Περίεργος για όλα τα οφέλη ενός LED πάνελ φωτισμού;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να έχετε πάνελ LED στο σπίτι σας. Τα πάνελ LED καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια από άλλα είδη φωτισμού, με αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος ενέργειας στο μακροπρόθεσμο. Επιπλέον, τα πάνελ LED έχουν μια μεγαλύτερη μέση διάρκεια ζωής, εν μέρει λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας και των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή τους. Τα LED πάνελ μας είναι ελαφριά, καθιστώντας τα εύκολα στην τοποθέτηση τους τόσο σε οροφές όσο και σε τοίχους. Παρέχουν άμεσο και λειτουργικό φωτισμό. Ψάχνετε για κάτι διαφορετικό; Επιλέξτε τα LED πάνελ μας με δυνατότητα ρύθμισης για να προσαρμόσετε το φως σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Κάποια πάνελ επιτρέπουν ακόμη και την αλλαγή της θερμοκρασίας του χρώματος, ιδανικό για την προσαρμογή της ατμόσφαιρας στο περιβάλλον. Με αυτά τα πλεονεκτήματα, τα LED πάνελ είναι ιδανικά για χρήση στο σπίτι, στα γραφεία, στα σχολεία, στα εστιατ

Γιατί να επιλέξω ένα ρυθμιζόμενο LED πάνελ;

Για περισσότερη ευελιξία, προσφέρουμε επίσης φωτιστικά πάνελ LED με δυνατότητα ρύθμισης φωτεινότητας. Με αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα του φωτός όπως επιθυμείτε, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε χώρους όπου η ανάγκη για φωτισμό αλλάζει καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός τρόπος για να αλλάξετε την ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο, αλλά συμβάλλει επίσης στην εξοικονόμηση ενέργειας. Με τη μείωση της έντασης του φωτός όταν η μέγιστη φωτεινότητα δεν είναι απαραίτητη, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά στο κόστος ενέργειας. Ένας ρυθμιζόμενος πίνακας LED είναι ιδανικός για διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των χώρων εργασίας, των σαλονιών, των υπνοδωματίων ή άλλων μερών όπου θα θέλατε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις φωτισμού βάσει διαφορετικών δραστηριοτήτων ή χρόνων της ημέρας.

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε το σωστό LED πάνελ;

Η επιλογή του σωστού LED πάνελ μπορεί να είναι προκλητική. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Αν χρειάζεστε συμβουλές ή έχετε μια ερώτηση σχετικά με τα φώτα LED πάνελ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω συνομιλίας, τηλεφώνου ή email. Μαζί, θα βρούμε μια λύση!

new

Νέα Προϊόντα