Σποτ

Ωραία σποτάκια για το σπίτι

Ένα σποτάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει έναν εσωτερικό χώρο! Σχεδόν όλα τα σποτάκια είναι ρυθμιζόμενα έτσι ώστε να μπορείτε να κατευθύνετε το φως όπου το χρειάζεστε. Τα σποτ ολοκληρώνουν τον φωτισμό στο σπίτι σας. Αγοράστε τώρα στο lambakaifotismos!

Σποτ
999 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
999 είδη
Φιλτράρισμα & ταξινόμηση
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Σποτάκια ως βασικός φωτισμός

Τα σποτάκια, επίσης γνωστά ως σποτ επιφάνειας, είναι διαθέσιμα lambakaifotismos σε μια σειρά εκδόσεων. Τα σποτ είναι διαθέσιμα ως προβολείς LED και αλογόνου. Σχεδόν όλα τα σποτάκια είναι ρυθμιζόμενα. Με αυτόν τον τρόπο, κατευθύνετε το φως όπου το θέλετε και μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε ένα συγκεκριμένο μέρος του δωματίου, για παράδειγμα, σε μια γωνία μελέτης. Φωτιστικά με διάφορα ρυθμιζόμενα σποτ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ομοιόμορφη κατανομή του φωτός σε όλο το δωμάτιο. Διαθέτουμε σποτ σε διαφορετικά μεγέθη, μικρά και μεγάλα.


Ένα σποτάκι για κάθε τρόπο ζωής

Ότι πινελιά και αν θέλετε να δώσετε στο εσωτερικό σας, με μαύρα σποτ, για παράδειγμα, μπορείτε να το κάνετε με μια ομοιόμορφη κατανομή φωτός. Με αυτά τα σποτ, μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε ορισμένες γωνίες ή αντικείμενα στο σπίτι. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναδείξετε έναν πίνακα στο σαλόνι σας χρησιμοποιώντας ένα χωνευτό σποτάκι. Ένα σποτ φωτίζει το δωμάτιο, ενώ παράλληλα ζωντανεύει τον εσωτερικό χώρο σας. Δώστε στο εσωτερικό σας ακόμη περισσότερο χρώμα με αυτά τα όμορφα σποτ από το lambakaifotismos. Επιλέξτε ένα σποτ με ντίμερ για να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα ή επιλέξτε ένα ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικό σποτ LED.

 

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το ιδανικό σποτ;

Τα σποτ, γνωστά και ως σποτάκια ή προβολείς, διατίθενται σε αμέτρητα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Στην γκάμα μας, θα βρείτε επίσης τα τέλεια σποτ για το μπάνιο σας, με ελάχιστο βαθμό προστασίας IP44! Η αγορά του ιδανικού σποτ μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω της λειτουργίας συνομιλίας, τηλεφωνικά ή μέσω email. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

new

Νέα Προϊόντα