προσφορές της εβδομάδας: Τουλάχιστον 25% έκπτωση σε όλα* >

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις

Ταυτότητα

Επωνυμία: Lamp en Licht Online B.V. που δραστηριοποιείται με τον τίτλο «lambakaifotismos.gr»
Επαγγελματική διεύθυνση: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Ollandía / The Netherlands (Ολλανδία)
Αριθμός τηλεφώνου:
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
Αριθμός Μητρώου Εμπορικού Επιμελητηρίου: 67722415
ΑΦΜ (αριθμός VAT): 996766043

 

Τιμές και πληροφορίες

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και υπόκεινται στην επιφύλαξη προφανών σφαλμάτων προγραμματισμού και πληκτρολόγησης. Δεν ευθυνόμαστε για παραλλαγές (χρώματος) λόγω της ποιότητας της οθόνης. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Εάν χρεωθούν τυχόν έξοδα αποστολής, αυτό θα δηλώνεται ευκρινώς και καταλλήλως πριν από την ολοκλήρωση της σύμβασης.


Εκτέλεση της σύμβασης

Πριν από την ολοκλήρωση της σύμβασης, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα πληροφορίες, που θα περιγράφουν ευκρινώς τον τρόπο και τον χρόνο στον οποίο θα παραδίδεται η παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες θα παραδίδονται εντός 30 ημερών. Εάν ορισμένα προϊόντα δεν μπορούν να παραδοθούν (εγκαίρως), θα ενημερωθείτε σχετικά με αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε είτε να συμφωνήσετε στη νέα ημερομηνία παράδοσης ή την εναλλακτική που προσφέρεται, είτε να τερματίσετε τη σύμβαση χωρίς χρέωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην πραγματοποιήσουμε παραδόσεις σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή περιοχές, εάν η μεταφορά πρέπει να γίνει μέσω θαλάσσης και, ως εκ τούτου, επιβαρυνθούμε με σημαντικά έξοδα μεταφοράς.

 

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Αφού παραλάβετε τα προϊόντα ή κάποιος τα παραλάβει εκ μέρους σας, μπορείτε να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση εντός 30 μέρες , χωρίς να αναφέρετε οποιουσδήποτε λόγους. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα υπαναχώρησης, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι προς τούτο. Προκειμένου να αξιολογήσετε σωστά τα προϊόντα, μπορείτε να τα δοκιμάσετε όπως θα κάνατε σε ένα φυσικό κατάστημα. Εάν η αξιολόγηση υπερβαίνει αυτό που απαιτείται, θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε μείωση της αξίας προκληθεί. Εάν συμμορφωθείτε με τις σχετικές απαιτήσεις, ολόκληρη η τιμή αγοράς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξόδων αποστολής σχετιζόμενων με την αποστολή των προϊόντων σε εσάς, θα σας επιστραφεί αμέσως, και εντός 14 ημερών το αργότερο. Έχετε υποχρέωση να επιστρέψετε τα προϊόντα σε εμάς εντός 14 ημερών από την κοινοποίηση της υπαναχώρησης σας. Εάν χρησιμοποιήσετε τον τυποποιημένο τρόπο αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων σε εμάς, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εμάς.

 

Πληρωμή

Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πληρωμής που καθορίζεται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας και – κατά περίπτωση – όπως καθορίζεται στην ιστοσελίδα. Εάν δεν εκπληρώσετε την υποχρέωση πληρωμής, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό και θα σας δώσουμε άλλες 14 ημέρες για να εκπληρώσετε την υποχρέωση πληρωμής. Εάν δεν πληρώσετε εντός αυτής της προθεσμίας των 14 ημερών, θα οφείλετε νόμιμους τόκους επί του οφειλόμενου ποσού και θα έχουμε δικαίωμα να χρεώσουμε τυχόν εξωδικαστικά έξοδα είσπραξης που σας βαρύνουν.

 

Εγγύηση και συμμόρφωση

Όταν διενεργείτε παραγγελίες από εμάς, δικαιούστε την νόμιμη εγγύηση. Εγγυόμαστε ότι τα εμπορεύματα πληρούν τις υποδεικνυόμενες προδιαγραφές και τις απαιτήσεις ποιότητας που αναμένετε.


Παράπονα

Εάν έχετε κάποιο παράπονο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό (δείτε τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας). Θα χειριστούμε το παράπονο σας το συντομότερο δυνατόν και θα λάβετε μια ουσιαστική απάντηση εντός 14 ημερών. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο χειρισμού του παραπόνου σας, μπορείτε επίσης να το υποβάλετε στην Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).


Τελικές διατάξεις

Η σύμβαση υπόκειται στο Ολλανδικό δίκαιο. Αυτή η επιλογή δικαίου δεν θίγει την προστασία που έχετε σύμφωνα με την διατάξεις αναγκαστικού δικαίου του τόπου κατοικίας σας. Εφόσον οι διατάξεις αναγκαστικού δικαίου δεν προβλέπουν διαφορετική ρύθμιση, τυχόν διαφορές που προκύπτουν από τη σύμβαση μας υπάγονται στο αρμόδιο Ολλανδικό δικαστήριο της περιφέρειας στην οποία έχουμε την καταστατική μας έδρα.