10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση σε όλα* >

καθρέφτες με φως

Βρείτε τα τέλεια καθρέφτες με φώτα εδώ

Ψάχνετε για έναν καθρέφτη με φωτισμό για το μπάνιο σας, για παράδειγμα; Τότε το Lambakaifotismos είναι το κατάλληλο μέρος. Από ρυθμιζόμενους καθρέφτες τοίχου μέχρι ρυθμιζόμενους καθρέφτες μπάνιου με φωτισμό. Προσφέρουμε επίσης φωτισμένους καθρέφτες με αισθητήρα αφής. Ελέγξτε τα όλα παρακάτω.

καθρέφτες με φως
27 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
27 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Καθρέφτες μπάνιου με φωτισμό

Είναι πολύ σημαντικό να εξετάζετε την κατάταξη IP κατά την εγκατάσταση μιας λάμπας στο μπάνιο. Το μπάνιο είναι ένα υγρό μέρος και όχι όλες οι λάμπες είναι σχεδιασμένες να αντέχουν σε αυτό. Η τιμή IP σας λέει εάν η λάμπα είναι κατάλληλη για ένα υγρό χώρο. Σας λέει επίσης πού μπορεί να τοποθετηθεί κάθε λάμπα καθρέφτη. Θέλετε να τοποθετήσετε τον καθρέφτη του μπάνιου κοντά στο ντους ή τη μπανιέρα; Τότε η τιμή IP θα πρέπει να είναι τουλάχιστον IP65. Πάνω από το νιπτήρα, μια τιμή IP του IP44 είναι αρκετή. Τώρα ξέρετε ποιοι καθρέφτες μπάνιου, τοίχου ή φώτα μακιγιάζ είναι κατάλληλοι για το μπάνιο σας."

Διαφοροποιήσιμοι φωτισμένοι καθρέφτες

Έχουμε μια ευρεία γκάμα καθρεφτών με ρυθμιζόμενο φωτισμό. Κάποιοι καθρέφτες σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε το φως χρησιμοποιώντας μια λειτουργία αφής. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τους καθρέφτες με αυτή τη λειτουργία από το εικονίδιο ενός δείκτη. Για τους καθρέφτες μπάνιου με το εικονίδιο μιας χαιρετώντας χειρός, μπορείτε να τους ανάψετε κρατώντας το χέρι σας μπροστά από τον αισθητήρα. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε το φως. Οι καθρέφτες με φωτισμό μπορούν να ρυθμιστούν όσον αφορά την ένταση ή τη θερμότητα του φωτός. Για να καταλάβετε πώς μπορεί να ρυθμιστεί κάθε φωτισμός, μπορείτε να ανατρέξετε στην τιμή Kelvin. Όσο χαμηλότερη είναι η τιμή Kelvin, τόσο ζεστότερο είναι το φως.

Χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή του τέλειου καθρέφτη με φωτισμό για εσάς;

Είστε αναίσθητος σχετικά με τη σωστή βαθμολογία IP ή θα θέλατε συμβουλές για καθρέφτες με φωτισμό; Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας. Καλέστε, συνομιλήστε ή στείλτε email. Είμαστε εδώ για εσάς, και μαζί θα βρούμε τον τέλειο καθρέφτη με φως για εσάς.

new

Νέα Προϊόντα