Επιπλέον έκπτωση 10% στα φωτιστικά εξωτερικού χώρου* >

Ώρα να ανανεώσετε τον εσωτερικό σας χώρο

Ψάχνατε για αυτό το όμορφο φωτιστικό δαπέδου για το σαλόνι, το κρεμαστό φωτιστικό για την τραπεζαρία ή το φωτιστικό τοίχου για την κρεβατοκάμαρα; Τότε αυτό είναι το σημάδι για να το παραγγείλετε! Γιατί τώρα έχετε επιπλέον έκπτωση 10% σε όλους τους εσωτερικούς φωτισμούς! Ανανεώστε τον εσωτερικό σας χώρο με ένα καινούριο φωτιστικό της lambakaifotismos.

Γρήγορα, η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι τις Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

Χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό:

FLASHIN10WB

Θα κερδίσετε έκπτωση 10% επιπλέον στον φωτισμό εσωτερικού χώρου εάν ξοδέψετε 100€ ή περισσότερα, όταν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό με το καλάθι των αγορών σας.

*Η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για online αγορές. Ένας μόνο εκπτωτικός κωδικός ανά πελάτη μπορεί το πολύ να εξαργυρωθεί. Δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς και δεν εκπίπτει αναδρομικά από το τιμολόγιο. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν η παραγγελία είναι τουλάχιστον 100€. Η επιπλέον 10% έκπτωση θα εφαρμοστεί σε ολόκληρη την παραγγελία λυχνιών που θα είναι στο καλάθι μόλις εξαργυρώσετε τον εκπτωτικό κωδικό. Ο εκπτωτικός αυτός κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με έναν επαγγελματικό λογαριασμό. 


emico-featured

Onze toppers