10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση σε όλα* >

σποτ ραγασ

Ψάχνετε για σποτ σε ράγα; Στο lambakaifotismos, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Έχουμε μια ευρεία γκάμα. Τα σποτ σε ράγα μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν όπου θέλετε το φως. Τα σποτ σε ράγα είναι πολύ λειτουργικά στη βιομηχανία τροφοδοσίας, στα γραφεία, καταστήματα ή στο σπίτι.
σποτ ραγασ
Τώρα Αγορές κατά
Τα επιλεγμένα φίλτρα σου
  Τα επιλεγμένα φίλτρα σου
 1. Σποτ για ράγες
66 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
  • Δωρεάν αποστολή από 400 €
  • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
 1. Σημείο-ράγας-1-φασικό-μαύρο---Go
  Σημείο ράγας 1-φασικό μαύρο - Go
  66,95 € 56,95 €
  Of bespaar 32% als je er 12 koopt
  Stock Available IconΣε απόθεμα Order today before 20:00, shipped today !
66 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Εξατομικευμένα σποτ σε ράγα

Τα σποτ σε ράγα είναι κυριολεκτικά αυτό που λέει το όνομα: προβολείς σε μια ράγα. Αυτό προσφέρει τεράστια ελευθερία. Όχι μόνο μπορείτε να αποφασίσετε από μόνοι σας πού θέλετε να τοποθετήσετε τα σποτ σε ράγα, αλλά και προς ποια κατεύθυνση θα φωτίζει η δέσμη τους και πόσους προβολείς θέλετε στη ράγα. Με αυτόν τον τρόπο, μια σύνθεση σποτ σε ράγα μπορεί να συναρμολογηθεί όπως είναι επιθυμητό και να αλλάξει και πάλι εύκολα αργότερα. Όταν δείτε όλα τα σποτ σε ράγα στη σειρά μας, θα καταλάβετε ότι πουλάμε τόσο έτοιμα σποτ σε ράγα καθώς και ξεχωριστά κομμάτια που μπορούν να συναρμολογηθούν όπως επιθυμείτε.

Διαθέτουμε προβολείς σε, μεταξύ άλλων, μοντέρνο μαύρο, ουδέτερο λευκό ή βιομηχανικό χάλυβα. Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας για τα σποτ σε ράγα, θα έχετε τεράστια επιλογή στο lambakaifotismos. Μπορείτε να φιλτράρετε εύκολα την επιλογή μας, για παράδειγμα, βάσει σχήματος, υλικού και αριθμού φωτεινών σημείων. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε γρήγορα το τέλειο σποτ σε ράγα!

Παραγγείλετε τα τέλεια σποτ σε ράγα online

Μπορείτε να παραγγείλετε το τέλειο σποτ σε ράγα απευθείας online. Δυσκολεύεστε να κάνετε μια επιλογή από την τεράστια γκάμα σποτ σε ράγα; Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές. Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς υποχρέωση!

new

Νέα Προϊόντα