Επιπλέον έκπτωση 10% στα φωτιστικά εξωτερικού χώρου* >

φώτα εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης

Νιώστε ασφαλείς στο σπίτι με τα φώτα μας εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης!
Τα εξωτερικά φώτα με αισθητήρα κίνησης είναι ιδανικά για τον φωτισμό του κήπου, του μπαλκονιού ή της βεράντας σας. Πολλά φωτιστικά με αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένων των φωτιστικών με αισθητήρες κίνησης. Θα τα βρείτε στο lambakaifotismos.gr.
φώτα εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης
88 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
88 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Φώτα εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης: μια ουσιαστική προσθήκη!

Διαθέτουμε φώτα εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης τόσο σε μοντέρνες όσο και σε κλασικές εκδόσεις. Θα βρείτε σίγουρα ένα φως εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης που ταιριάζει με το στιλ του υπόλοιπου κήπου σας. Ένα φως εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης είναι ιδανικό για να φωτίσετε τον κήπο ή τον εξωτερικό χώρο σας. Ενεργοποιείται αμέσως μόλις ανιχνεύσει κίνηση. Θα σας βοηθήσει να βρίσκετε τον δρόμο στο σκοτάδι και, παράλληλα, αποτρέπει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Για παράδειγμα, στη σειρά μας φωτισμού εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης θα βρείτε φωτιστικά τοίχου με αισθητήρα κίνησης. Τα φώτα με αισθητήρα κίνησης είναι επίσης κατάλληλα για υγρούς χώρους. Όλα τα φώτα είναι εξοπλισμένα με ανιχνευτή κίνησης υπερύθρων και ορισμένα φώτα εξωτερικού χώρου είναι εξοπλισμένα με διακόπτη ευαίσθητο στο φως, έτσι ώστε το φως του αισθητήρα να ανάβει μόνο το σούρουπο ή όταν είναι σκοτεινά. Δείτε επίσης τη συλλογή μας φωτιστικών με αισθητήρα κίνησης!

 

Φώτα εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης, ιδανικά για τη βεράντα και τον κήπο σας

Χάρη στα φώτα εξωτερικού χώρου με αισθητήρα κίνησης, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να φωτίσετε τον εξωτερικό σας χώρο χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια. Όταν περνάτε δίπλα από τον αισθητήρα, ενεργοποιείται το φωτιστικό του εξωτερικού χώρου. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα με αυτά τα όμορφα φωτιστικά με αισθητήρα κίνησης. Μπορούν να αναδείξουν τον εξωτερικό σας χώρο και τον κήπο σας με ένα όμορφο φως, έτσι ώστε ολόκληρη η περιοχή να φαίνεται αμέσως ελκυστική. Είναι μια πραγματικά λειτουργική και ελκυστική προσθήκη!

 

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το ιδανικό φωτιστικό με αισθητήρα για εξωτερικούς χώρους;

Στο lambakaifotismos θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα ιδανικά φώτα κήπου με αισθητήρες για τον κήπο ή τη βεράντα σας. Είτε ψάχνετε για ένα φως τοίχου με αισθητήρα, ένα σποτ εξωτερικού χώρου με αισθητήρα ή ένα ηλιακό φωτιστικό, η εξυπηρέτηση πελατών μας θα σας βοηθήσει!

new

Νέα Προϊόντα