Επιπλέον έκπτωση 5% στους ανεμιστήρες οροφής!* >
block 1

Καλώδιο και βύσματα:
Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι!

 

"Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα καλώδια και τα βύσματα. Πρώτα απ 'όλα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το καλώδιο και το βύσμα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση ενός φωτιστικού ή μιας συσκευής σε μια πρίζα. Θα σας εξηγήσουμε εδώ πώς να συνδέετε ένα καλώδιο και ένα βύσμα σε ένα φωτιστικό και μετά εύκολα σε μια πρίζα τοίχου."

Ψωνίστε τώρα

Η διαφορά μεταξύ γειωμένης και μη γειωμένης πρίζας:

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ γειωμένων και μη γειωμένων πριζών. Ένα γειωμένο βύσμα έχει τρία καλώδια και το καθένα διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα:

Κίτρινο/πράσινο καλώδιο: πρόκειται για το καλώδιο γείωσης, για ένα διπλά μονωμένο φωτιστικό που ενεργεί ως προστατευτικός αγωγός για την πρόληψη της ηλεκτροπληξίας ή/και πυρκαγιάς. Τα γειωμένα καλώδια φωτισμού είναι αναγκαία κυρίως σε υγρές περιοχές του σπιτιού σας για την αποφυγή τυχόν βραχυκυκλώματος. Εάν για παράδειγμα συμβεί κάποιο βραχυκύκλωμα ή προκύψει κάποια βλάβη μέσα στο φωτιστικό, αυτομάτως το φωτιστικό παρέχει την κατάλληλη προστασία και η τάση απομακρύνεται μέσω της γείωσης.

Καφέ καλώδιο: Πρόκειται για το ενεργό καλώδιο, εδώ περνάει η κύρια παροχή ρεύματος και υπάρχει πάντα μια τάση σε αυτό. Αυτό είναι το θετικό καλώδιο.

Μπλε καλώδιο: Πρόκειται για το ουδέτερο καλώδιο στο οποίο δεν περνάει τάση, Μέσω αυτού του καλωδίου διασφαλίζεται η εκφόρτωση του ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό είναι το αρνητικό ή μηδενικό καλώδιο.

block 7

Θέλετε να συνδέσετε ένα καλώδιο ή να συνδέσετε το φωτιστικό σας;

Έχετε ένα φωτιστικό που θέλετε να μετατρέψετε με τη χρήση ενός καλωδίου και ενός βύσματος; Είναι πανεύκολο! Απλά πάρτε ένα καλώδιο και ένα βύσμα, με ή χωρίς διακόπτη, ανάλογα με το πώς θα θέλατε να λειτουργεί η το φωτιστικό. Συνδέστε εύκολα το καλώδιο -στο υπάρχον φωτιστικό- και συνδέστε το στην πρίζα σας! Έχουμε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών χρωμάτων και διαστάσεων όσον αφορά τα βύσματα καλωδίου!

block 7
emico-featured