Σετ 3 λαμπτήρων LED E27 240V 7W 500lm A60 Smart Light
- Μάρκα: Calex
- Ερωτήσεις και Απαντήσεις (0)

62,00 €
- 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
Χρειάζεστε βοήθεια από την ομάδα μας;?
Λεπτομέρειες
Αυτή η λυχνία LED δεν είναι απλώς καμία λάμπα LED. Αυτή η λάμπα είναι ένα έξυπνο φως 7 watt. Με αυτήν τη λάμπα μπορείτε να επιλέξετε πολλά χρώματα RGB για να καθορίσετε τη σωστή ατμόσφαιρα για το δωμάτιό σας. Η λυχνία είναι εύχρηστη με smartphone, smartwatch και tablet. Τόσο το iOS όσο και το Android. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε μια σύνδεση Bluetooth και κάθε λάμπα μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά. Από ζεστό λευκό έως ρομαντικό κόκκινο, με αυτή τη λάμπα LED ρυθμίζετε τη σωστή ατμόσφαιρα! Τώρα ακόμη φθηνότερο σε ένα σύνολο 3 πηγών φωτός!
Περισσότερες πληροφορίες
Λεπτομέρειες προϊόντος | ||
Κωδικός προϊόντος | 02074 | |
Ντουί λαμπτήρα | E27 | |
Αυξομείωση έντασης φωτισμού | Non-Dimmable | |
Συνολική ισχύς σε watt | 7 watt | |
Συνολικά Lumens | 550 | |
Ώρες λειτουργίας | 25000 | |
Κέλβιν | 2.700 K - 0 K | |
CRI | 80 | |
Γενικά | ||
EAN | 08718881065606 | |
Μάρκα | Calex | |
Σχήμα | Στρογγυλό | |
Χρώμα & Υλικό | ||
Υλικό | Γυαλί | |
Μεγέθη & βάρος | ||
Γενικές διαστάσεις | διάμετρος 6 cm |
Εξυπηρέτηση πελατών & Επιστροφές
Εξυπηρέτηση πελατών
Θα έχουμε αρκετό χρόνο για να σκεφτεί για την επιστροφή της παραγγελίας σας, όταν πρόκειται για εμάς. Οι πελάτες μας έχουν 30 μέρες ταλαιπωρία ελεύθερη αποδόσεις, 2 χρόνια εγγύηση για όλα τα φώτα και εύκολη πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης πελατών μας 5 μέρες της εβδομάδας.
Επιστροφές
Απλώς ενημερώστε για την επιστροφή σας χρησιμοποιώντας την πύλη επιστροφής μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στον τηλεφωνικό αριθμό (τοπική χρέωση).
- Δωρεάν αποστολή από 400 €
- 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
Γράψε τη δική σου κριτική