10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση σε όλα* >

σαλόνι κρεμαστά φωτιστικά

Ψάχνετε κρεμαστά φωτιστικά για το σαλόνι; Στο lambakaifotismos βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Ένα κρεμαστό φωτιστικό στο σαλόνι συχνά τραβάει το βλέμμα, οπότε σίγουρα θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το επιλέξετε. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!
σαλόνι κρεμαστά φωτιστικά
Τώρα Αγορές κατά
Τα επιλεγμένα φίλτρα σου
    Τα επιλεγμένα φίλτρα σου
  1. Σαλόνι
1037 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
1037 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Κρεμαστά φωτιστικά για το σαλόνι: το εστιακό σημείο

Περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας στο σαλόνι. Γι' αυτόν τον λόγο η επιλογή καλών κρεμαστών φωτιστικών σαλονιού είναι πολύ σημαντική. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας με τα σωστά κρεμαστά φωτιστικά. Στο lambakaifotismos θα βρείτε μεγάλη γκάμα από κρεμαστά φωτιστικά. Αποφασίστε ποιο εφέ θέλετε να δώσετε με το κρεμαστό φωτιστικό στο σαλόνι σας και επιλέξτε το φωτιστικό σας ανάλογα. Αυτό θα μετατρέψει το σαλόνι σας ένα ελκυστικό δωμάτιο όπου θα σας αρέσει να περνάτε τον χρόνο σας.

Ένα ή περισσότερα κρεμαστά φωτιστικά για το σαλόνι;

Σε ένα κάπως μικρότερο σαλόνι, ένα κρεμαστό φωτιστικό είναι συχνά αρκετό. Κρεμάστε το κεντρικά έτσι ώστε το φως να διαχέεται ομοιόμορφα. Για μεγαλύτερα σαλόνια, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε περισσότερα από ένα κρεμαστά φωτιστικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλα κρεμαστά φώτα πάνω από το τραπέζι καθώς και πάνω από το καθιστικό. Ή μπορείτε να επιλέξετε να απλώσετε αρκετά μικρότερα κρεμαστά φώτα στο σαλόνι. Σκεφτείτε συνδυασμένα κρεμαστά φώτα όπου οι λαμπτήρες μπορεί να κρέμονται ή να μην κρέμονται στο ίδιο ύψος. Κρεμάστε ένα ή περισσότερα μικρά φώτα πάνω από τη γωνία ανάγνωσής σας ή χρησιμοποιήστε τα για να φωτίσετε ένα έργο τέχνης. Μοιράστε όλα τα σημεία φωτισμού σας, συμπεριλαμβανομένων των φώτων τοίχου, δαπέδου και τραπεζιού, ομοιόμορφα γύρω από το δωμάτιο. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε γωνιά φωτίζεται με κατάλληλο τρόπο και έχετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σαλόνι.

Επιλέξτε το στιλ του κρεμασμένου φωτιστικού για το σαλόνι

Όποιο και αν είναι το στιλ του σαλονιού σας, υπάρχει ένα κρεμαστό φως για αυτό. Έχουμε κομψά, μοντέρνα κρεμαστά φωτιστικά για το μοντέρνο, σκανδιναβικό ή μινιμαλιστικό σπίτι σας. Ή μπορείτε να επιλέξετε ένα ανθεκτικό μεταλλικό ή τσιμεντένιο κρεμαστό φωτιστικό για το βιομηχανικού σχεδίου σαλόνι σας. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στα ρετρό ή ρουστίκ κρεμαστά φωτιστικά αν το σπίτι σας είναι διακοσμημένο σε αυτό το στιλ. Εξετάστε λειτουργίες όπως το ντίμερ, ο τύπος της φωτεινής πηγής ή, για παράδειγμα, μια λειτουργία αφής. Το κρεμαστό φωτιστικό σας είναι ένα κεντρικό σημείο στο σαλόνι σας. Αν τα επιλέξετε προσεκτικά, θα αποκτήσετε ένα κομψό εσωτερικό!

Δείτε την γκάμα των κρεμαστών φωτιστικών του σαλονιού online ή ρίξτε μια ματιά στα κρεμαστά φωτιστικά και τα φωτιστικά του σαλονιού για να δείτε ποια φώτα προσφέρουμε, συμπεριλαμβανομένων των φωτιστικών οροφής για το σαλόνι!

new

Νέα Προϊόντα