10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση σε όλα* >

φωτιστικα στρογγυλα κρεμαστα

Ψάχνετε για ένα στρογγυλό κρεμαστό φωτιστικό; Στο lambakaifotismos βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Όμορφο για πάνω από το τραπέζι ή το τραπέζι του καφέ. Έχουμε επιλέξει μια μεγάλη γκάμα από στρογγυλά κρεμαστά φώτα ειδικά για εσάς
φωτιστικα στρογγυλα κρεμαστα
Τώρα Αγορές κατά
Τα επιλεγμένα φίλτρα σου
    Τα επιλεγμένα φίλτρα σου
  1. Στρογγυλό
624 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
624 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Στρογγυλά κρεμαστά φώτα για κάθε δωμάτιο

Τα στρογγυλά κρεμαστά φώτα ενισχύουν την ατμόσφαιρα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο σχήμα. Υπάρχει κάτι οικείο στο σχήμα. Αυτά τα φώτα είναι επίσης πολύ πρακτικά, επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα δωμάτια. Στον διάδρομο, πάνω από το τραπέζι του σαλονιού ή πάνω από το τραπέζι του καφέ, για παράδειγμα. Φροντίστε επίσης να δείτε το στιλ που έχετε στο σπίτι σας. Ρυθμίστε τα φώτα ανάλογα. Υπάρχουν κρεμαστά φώτα διαθέσιμα σε όλα τα είδη των στιλ. Είτε σας αρέσει το κλασικό, το μοντέρνο, το vintage ή το ρουστίκ, σίγουρα θα βρείτε φωτιστικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lambakaifotismos για συμβουλές σχετικά με όλα τα στρογγυλά κρεμαστά φωτιστικά.

Ένα στρογγυλό κρεμαστό φωτιστικό για την τραπεζαρία

Το βιομηχανικού τύπου κρεμαστό φωτιστικό με φιμέ γυαλί είναι ωραίο για την τραπεζαρία. Αυτό δημιουργεί ένα μυστηριώδες, τολμηρό και σπιτικό εφέ φωτισμού στο δωμάτιο. Τα στρογγυλά κεχριμπαρένια γυάλινα κρεμαστά φώτα δίνουν ένα ζεστό φωτεινό εφέ. Τα vintage ή κομψά κρεμαστά φώτα είναι επίσης ιδανικά για την τραπεζαρία. Εκτός από τη δημιουργία μιας ζεστής και σπιτικής ατμόσφαιρας, αυτά τα φωτιστικά είναι επίσης πρακτικά. Κρεμάστε το στρογγυλό κρεμαστό φωτιστικό στη μέση του τραπεζιού για να προσφέρετε αρκετό φως στους επισκέπτες ή την οικογένειά τους. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε πόσο ψηλά θα κρεμάσετε το φως. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε ένα ντίμερ για μια επιπλέον οικεία ατμόσφαιρα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε έντονο φως όταν διαβάζετε την εφημερίδα και να χαμηλώσετε το φως όταν έχετε ένα ωραίο δείπνο.

Ένα στρογγυλό κρεμαστό φως είναι πρακτικό και ατμοσφαιρικό

Όταν επιλέγετε ένα κρεμαστό φως για ένα στρογγυλό τραπέζι, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα φωτιστικό που έχει το ίδιο σχήμα με το τραπέζι. Δεν χρειάζεται να είναι ένα μόνο φωτιστικό, τρεις στρογγυλές σφαίρες μπορεί επίσης να είναι μια όμορφη σύνθεση. Αυτό δημιουργεί δυναμική στον χώρο. Ένα στρογγυλό, επώνυμο ξύλινο φωτιστικό, για παράδειγμα, δημιουργεί μια ζεστή και ρουστίκ ατμόσφαιρα. Θα βρείτε το ιδανικό φωτιστικό για κάθε στιλ, για κάθε εσωτερικό και για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας στο lambakaifotismos.

new

Νέα Προϊόντα