Σποτ εδάφους

Ένα ευρύ φάσμα των υπόγειων σποτ διαθέσιμα εδώ!

Βρείτε μια μεγάλη συλλογή από ανθεκτικό και ανθεκτικό προβολείς έδαφος για καταστρώματα και το αυτοκίνητο σας τρόπους μαζί μας! Ένα ευρύ φάσμα των μεγεθών, υψηλές τιμές IP και ισχυρή γείωση προβολείς για να ταιριάζει εξωτερική ανάγκες σας.

Σποτ εδάφους
8 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
    • Δωρεάν επιστροφές 
8 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση

λάμπες πατώματος

Έχουμε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές του δαπέδου Φωτιστικά διαθέσιμα στο διαδίκτυο! Μπορείτε να βρείτε μια λάμπα δαπέδου που ταιριάζει στις ανάγκες και λειτουργίες σας, καθώς και επαινώντας την τρέχουσα ή νέα διακόσμηση του σπιτιού σας. φωτιστικά δαπέδου είναι πάντα μια καλή λύση για γενικό φωτισμό ή για την παροχή πρόσθετου φωτισμού σε κάθε χώρο, που ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο και είναι εύκολο να μετακινηθούν. Επιλέξτε από την Αψίδα του Λάμπες Uplighters ή κλασική φώτα με αποχρώσεις σε μια πιο βιομηχανική ή vintage στυλ. Ήδη έχετε το δικό σας φωτιστικό δαπέδου, γιατί να μην το συνδυάσετε με μία από τις μόνιμες αποχρώσεις υφασμάτων μας που έρχονται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα ή γιατί να μην επιλέξει μια σκιά χάλυβα ή χαλκού κόσμο για μια σύγχρονη ματιά. Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα των dimmable φώτα που σας επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση του φωτός για τη σωστή ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε ή να επιλέξετε ένα uplighter με ένα χέρι ανάγνωση που θα κάνει την ανάγνωση μια απολαυστική εμπειρία!

Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο.

Αν αυτό δεν είναι όλα, πώς για τη δημιουργία του δικού σας σχέδιο! Μπορείτε να αναμίξετε ν»αντιστοιχούν στην μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου, επιλέγοντας το φως και τη σκιά που σας ταιριάζει καλύτερα. Επιλέξτε ένα φωτιστικό τρίποδο πάτωμα και να την προσαρμόσετε με τον τύπο της σκιάς, το μέγεθος και το χρώμα που θέλετε. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε το τέλειο φως που θα ταιριάζει επιλέξει το δωμάτιο σας. Μπορείτε να βρείτε μερικά από τα φωτιστικά δαπέδου χαλκού μας είναι μέρος της σειράς ή συλλογές, αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο με την ίδια συλλογή που κυμαίνονται από λαμπτήρες τρίποδο όροφο, φώτα οροφής, επιτραπέζιες λάμπες και φωτιστικά τοίχου.

Χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλή, όταν πρόκειται για Λάμπες πατώματος;

Στο lambakaifotismos.gr θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει πάντα διαθέσιμη βοήθεια για να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό φωτιστικό. Μπορείτε να μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 17:00 επικοινωνήσετε μέσω e-mail, chat ή μπορείτε να μας καλέσετε. Προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές και θα σας βοηθήσουν να πάρετε το σωστό φως για σας.

new

Νέα Προϊόντα