10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση σε όλα* >

Free Shipping from 400€

Με παραγγελίες 400€ και άνω, σας παραδίδουμε τα φωτιστικά δωρεάν! Οι παραγγελίες που υποβλήθηκαν πριν από 22:00 θα αποσταλούν αυθημερόν.

Πολιτική επιστροφής 30 ημερών

Κάποιες φορές μπορεί να μην μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με ένα προϊόν. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να το επιστρέψετε. Θα φροντίσουμε εμείς για τα δέοντα. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 30 ημερών από την ημ.νία παράδοσης.

Μετασχηματιστής ποντικού Osram 70VA

25,95 €
Η προσφορά ισχύει για 6 ημέρες.
Συμπερ. ΦΠΑ

Δωρεάν αποστολή από 400 €

  • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
Χρειάζεστε βοήθεια
από την ομάδα μας;?

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:

[email protected]

Κάθε εβδομάδα, οι τιμές μας μπορεί να αλλάξουν λόγω διαθεσιμότητας αποθεμάτων και εκπτώσεων της προηγούμενης εβδομάδας. Επομένως, οι τιμές μπορούν να αυξηθούν ή να μειωθούν, αλλά και να παραμείνουν οι ίδιες με πριν. Η ημέρα που θα οριστεί ξανά η τιμή υποδ


Η εμφανιζόμενη έκπτωση βασίζεται πάντα στη συνιστώμενη τιμή λιανικής. Αυτή η συνιστώμενη τιμή λιανικής είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής από τον κατασκευαστή του προϊόντος.

Λεπτομέρειες

Ο μετασχηματιστής Osram είναι εξαιρετικά συμπαγής, καθολικά dimmable και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί στις πιο δύσκολες εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιείτε μετασχηματιστή όταν θέλετε να μετατρέψετε μια υψηλή τάση AC από 230 Volt σε 12 Volt. Ένας μετασχηματιστής είναι ίδιος με ένα πρόγραμμα οδήγησης, αλλά ελέγχει ταυτόχρονα αρκετούς λαμπτήρες. Ο μετασχηματιστής ποντικιού Osram 70VA σας προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης 2 λαμπτήρων (ή 4 λαμπτήρων ανάλογα με τη διατομή του καλωδίου που χρησιμοποιείται). Αυτός ο ηλεκτρονικός μετασχηματιστής αλογόνου είναι κατάλληλος για λαμπτήρες 12V (χαμηλή τάση) από 20W έως μέγιστο 70 Watt. Είναι dimmable τόσο με dimmer μπροστινού άκρου όσο και dimmer με κορυφαίο άκρο. Έχει ύψος 3,5 cm και μήκος 11 cm.

Περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες
Λεπτομέρειες προϊόντος 
Κωδικός προϊόντος23667
Αυξομείωση έντασης φωτισμούNon-Dimmable
Γενικά 
EAN04050300442310
ΜάρκαOsram
Βάρος0.1 kg
Μεγέθη & βάρος 
Γενικές διαστάσειςύψος 3,5 cm - μήκος 11 cm - πλάτος 5 cm
Πακέτούψος 11 cm - μήκος 6 cm - πλάτος 3 cm
Τεχνικά χαρακτηριστικά 
Με καλώδιο & βύσμαNo, this article does not contain a cord and plug
Τάση12V

Εξυπηρέτηση πελατών & Επιστροφές

ServiceΕξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε εδώ για εσένα για να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο για ατμόσφαιρα. Γι' αυτό, λαμβάνεις περίοδο σκέψης 30 μέρες με την αγορά σου, όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση , και είμαστε εύκολα προσβάσιμοι 5 μέρες ημέρες την εβδομάδα.

Επιστροφές Επιστροφές

Απλώς ενημερώστε για την επιστροφή σας χρησιμοποιώντας την πύλη επιστροφής μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στον τηλεφωνικό αριθμό (τοπική χρέωση).

  • Δωρεάν αποστολή από 400 €
  • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού

Ερωτήσεις προϊόντων

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις ακόμη. Γίνετε ο πρώτος που θα θέσει την ερώτηση!