10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση σε όλα* >

φωτιστικά κολωνακια εξωτερικου χωρου

Ψάχνετε φωτιστικά κολονάκια για τον κήπο σας; Ρίξτε μια ματιά στο lambakaifotismos, θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα φωτιστικά κολόνων. Ένα φωτιστικό κολονάκι προσθέτει μια ωραία πινελιά στον κήπο ή τη βεράντα σας. Μη διστάσετε και επιλέξτε ένα όμορφο κολονάκι εξωτερικού χώρου!
φωτιστικά κολωνακια εξωτερικου χωρου
Τώρα Αγορές κατά
Τα επιλεγμένα φίλτρα σου
    Τα επιλεγμένα φίλτρα σου
  1. Φωτιστικά κολονάκια
37 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα
    • Δωρεάν αποστολή από 400 €
    • 30 μέρες περίοδος προβληματισμού
37 είδη
Φίλτρα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Σελίδα

Επιλέξτε τη ζεστή ατμόσφαιρα των φωτιστικών κολόνων κήπου!

Τα φωτιστικά κολονάκια εξωτερικού χώρου είναι ο μικρός αδελφός των φαναριών κήπου. Είναι μικρά φανάρια εξωτερικού χώρου. Το ωραίο με τα φωτιστικά κολονάκια εξωτερικού χώρου είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μικρά φώτα εξωτερικού χώρου όχι μόνο ως ατμοσφαιρικό φωτισμό στον κήπο, αλλά και στη βεράντα σας, στο αίθριο ή τον τοίχο. Με ύψος μεταξύ 40 και 50 cm, παρέχουν τόσο ατμοσφαιρικό όσο και λειτουργικό φως.

Θα βρείτε διάφορους τύπους φωτιστικών κολόνων στη γκάμα του lambakaifotismos. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αγοράσετε ένα φωτιστικό κολονάκι εξωτερικού χώρου σε μια σταθερή βάση που βιδώνετε στο έδαφος, ή ένα φωτιστικό κολονάκι εξωτερικού χώρου σε μια βάση ακίδας, η οποία μπορεί να μετακινηθεί εύκολα όταν ανθίζει ένα όμορφο λουλούδι. Μπορείτε να ευθυγραμμίσετε πολλά φωτιστικά κολονάκια εξωτερικού χώρου σε μια σειρά ή να τοποθετήσετε ένα μόνο από αυτά για να τραβάει το βλέμμα. Και όταν επιλέγετε ένα φωτιστικό κολονάκι εξωτερικού χώρου με ανιχνευτή κίνησης, επωφελείστε επίσης από μια πρόσθετη αίσθηση ασφάλειας. Όταν πρόκειται για φωτιστικά κολονάκια εξωτερικού χώρου, υπάρχουν πολλές επιλογές στο lambakaifotismos

Δύσκολο να επιλέξετε;

Η γκάμα μας, μερικές φορές, καθιστά δύσκολη την επιλογή! Χρειάζεστε βοήθεια; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω της λειτουργίας συνομιλίας, τηλεφωνικά ή μέσω email. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μαζί μας θα βρείτε το τέλειο φωτιστικό κολονάκι εξωτερικού χώρου για το σπίτι σας.

new

Νέα Προϊόντα